GLEDAJ HBO

Najbolji filmovi i serije, kad god želiš, gdje god želiš.

HBO premium paket

Paket sadrži 5 kanala u SD i HD rezoluciji i 2 usluge

HBO Premium paket

 • 7,83 €/mj. uz ugovor 12 mj.
 • 9,16 €/mj. bez ugovora

HBO predstavlja najveće holivudske naslove i kino hitove. Na HBO 2 su sadržaji za cijelu obitelj, a na HBO 3 - najbolje serije i odabarani filmovi. Cinemax je program za istinske ljubitelje filma, a Cinemax 2 umjetnički kanal koji nudi velik izbor odličnih filmova europskih i svjetskih nezavisnih studija. Kanali su i u HD-u (ako je dostupan HD na Iskon.TV-u).

Više od 6000 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom u Iskon.Videoteci (pod kategorijom HBO On Demand).

Aplikacija za neograničeni pristup više od 6700 HBO Max naslova, koje možeš gledati na svim tvojim uređajima kad god želiš.

Svi programi iz HBO-a emitiraju se s hrvatskim titlovima i ne sadržavaju reklame.

Više od 6700 sati najboljih serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom na svim tvojim ekranima.

Čak i ako nemaš Iskon.TV možeš gledati Max na svim svojim uređajima, pa tako i na televiziji.

Max aplikacija  - 5,18 €/mj.

Gledaj sve sezone i sve epizode... Max ti donosi sve sezone novih hit serija o kojima svi pričaju, premijere najnovijih blokbustera, sve sezone kultnih serija koje su obilježile generaciju, cijeli katalog Disney sadržaja za najmlađe, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte.

(Dostupno na tvojem računalu, Smart TV-u, iPhoneu, iPadu ili Android telefonu i tabletu.

Što je Max?

 • Aplikacija koja omogućuje da u svakom trenutku iz velikog izbora sadržaja možeš odabrati što ćeš gledati, na bilo kojem ekranu, bilo kad i bilo gdje.
 • Sav sadržaj je u vrhunskoj kvaliteti, s hrvatskim titlovima i bez reklama.
 • Podržava stream na tabletima, pametnim telefonima i računalima.
 • Gledanje na televizoru putem: sučelja Iskon.Play TV-a, Smart TV-a, Google Chromecast-a, tvoje omiljene igrače konzole i HDMI ulaza na televizoru.

Gledaj Max u 2 jednostavna koraka:

 1. 1
  Zatraži svoj Max pozivom na 0800 1000.
 2. 2
  Na tvoju e-mail adresu stići će mail sa svim potrebnim informacijama i uputama za registraciju Max računa.

Skini Max aplikaciju za svoj mobitel ili tablet:

App storeGoogle Play store

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

 • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.