NOVO

Iskon.TV
NAJBOLJI IZBOR
TV PROGRAMA

Glupo ti je stalno šaltanje kanala

Iskon.TV ZNA ŠTO ŽELIŠ GLEDATI

Kada na svom daljinskom pritisneš tipku nula (0) otvara ti se svijet pametnih preporuka i organiziranog TV sadržaja po kategorijama. Zaboravi na bezglavo šaltanje programa i na jednom mjestu brzo i lako pronađi nešto za pogledati. Iskon.TV preporučuje sadržaj koji bi te mogao zanimati, pa lako možeš otkriti nove serije, emisije ili filmove koje još nisi pogledao (ili ih pogledati ponovno). U svako doba dana pronađi nove preporuke prilagođene tvojim navikama gledanja.

Glupo ti je kad propustiš epizodu serije

Gledaj sadržaj 24 h UNAZAD!

Ne moraš više žuriti doma na novu epizodu, tekmu, film ili dnevnik - uz Iskon.TV svoje omiljene sadržaje gledaš kada tebi odgovara. Iskon.TV automatski sprema sadržaj 24 sata unazad na svim programima (osim CineStar TV programa). Na svom daljinskom pritisni tipku "EPG", listaj unazad do sadržaja koji želiš i gledaj kad želiš. Lako premotaj reklame, stisni pauzu za kokice ili vrati sadržaj nazad.
Ako ti 24 sata nije dovoljno, uzmi spremanje 7 dana uz nadoplatu i gledaj još više sadržaja kad god želiš...

GLUPO TI JE ŠTO IMAŠ 100 PROGRAMA A NA NJIMA NIŠTA?

Iskon.TV IMA NAJKVALITETNIJE PROGRAME

Već u osnovnom paketu pronađi premium filmske, dokumentarne i sportske TV programe i uživaj u omiljenom sadržaju bez dodatne naplate. Iz osnovnog paketa izdvajamo: fenomenalne Cinestar TV programe; superpopularne FOX, FOX Life, FOX Crime i FOX Movies; sportski uzbudljive Arena Sport 1 i 2, Sportska TV; uvijek zanimljive National Geographic, National Geographic Wild, History Channel, BBC Earth... Ponudu TV programa pogledaj ovdje

Glupo ti je gledati reprizu reprize

Iskon.TV IMA SUPER NOVE FILMOVE I SERIJE

U našem NET.TV paketu za super cijenu imaš čak 55 najkvalitetnijih TV programa. Uključuje nacionalne, filmske, dokumentarne, sportske, dječje, kao i brojne druge programe. Zaboravi na vrijeme kada "opet nema ničega na TV-u" jer na Iskon.TV-u super sadržaja neće nedostajati.

INTERNET + Iskon.TV

najbrži flat internet dostupan na tvojoj lokaciji

219,90 kn/mj.

uz Popust 60 kn/mj bez ugovorne obveze za online prijave

Na žalost, trenutno nije moguća online narudžba.

Pogledaj dodatne opcije kojima možeš dopuniti svoj paket

samo 12,99 kn/mj.

Veliki izbor sadržaja koji voliš gledati dostupno u svakom trenutku

Nema više potrebe "listanja" TV programa jer Iskon.TV snima sadržaj za tebe i prati što voliš gledati. Pritiskom na tipku 0 na svom daljinskom upravljaču čeka te novi način gledanja televizije. Ovdje Iskon.TV nudi sadržaje koje voliš gledati i koji bi ti se mogli svidjeti, a personalizirano je ponuđen u nekoliko kategorija od one „Za mene“ do kategorija po žanrovima. Sve što ti se sviđa možeš lajkati ili dislajkati i tako će Iskon.TV još bolje znati što ti se sviđa.

Uz Snimalicu 24/7 izbor što ćeš gledati na svom Iskon.TV-u se višestruko povećava. Tako kod paketa s 55 programa, Snimalica 24/7 povećava izbor s dodatnih 700 sati sadržaja dostupnih u svakom trenutku. Kod paketa s 127 programa u kombinaciji sa Snimalicom 24/7, broj dodatnog sadržaja se penje na 5000 sati

Funkcionalnosti Snimalice 24/7:

  • Prošireno kontinuirano snimanje 7 dana – kontinuirano se snima program emitiran u posljednja 7 dana na 40-ak kanala. Snimljeno se može pogledati u roku od 168 sati.
  • Snimanje na zahtjev – 250 sati prostora za snimanje pojedinačnih serijala po želji i 250 sati prostora za snimanje ostalog sadržaja. Snimljeno pronađi na nultom kanalu klikom na "moj sadržaj".
  • Pauziranje – zaustavi TV program za vrijeme redovitog prikazivanja (do 30 minuta) i nakon pauze nastavi gledati gdje si prije stao, bez propuštanja.

Više o Snimalici 24/7

Lista programa za snimanje

opcije-hbo

već od 39,00 kn

HBO paket sadrži: HBO, HBO 2, HBO3.
HBO Premium paket sadrži: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 programe u SD i HD rezoluciji te HBO On Demand i HBO GO

HBO vam predstavlja najveće holivudske naslove.
HBO 2 je program za cijelu obitelj.
HBO 3 donosi najbolje od serijskog sadržaja i odabrane filmove.
Cinemax – program za istinske ljubitelje filma.
Cinemax 2 - umjetnički program, nudi velik izbor odličnih filmova.
HBO On Demand – besplatna HBO videoteka u Iskon.Videoteci

HBO GO - aplikacija za gledanje televizije na Smart TV-u, mobitelu, tabletu, računalu

Saznaj više

samo 5,00 kn/mj.

Uz zaista vrlo povoljnu cijenu ovaj paket ti donosi više od 20 TV programa iz cijele regije, lokalne i nacionalne.
Među njima ćeš pronaći i RTL Passion i RTL Crime.

Bez ugovorne obveze. Aktiviraj putem svog Iskon.TV sučelja ili nas kontaktiraj na besplatni info telefon 0800 1000.

Pogledaj listu programa

samo 39 kn/mj. uz ugovor 12 mj.

Izbor za sve prave ljubitelje sporta. Omogućuje svakodnevno praćenje nogometa, košarke, tenisa, automoto, borilačkih sportova i golfa.
Paket uključuje ukupno 8 programa: Arena programe 1, 2, 3, 4, 5 i 6 u HD ready rezoluciji i Extreme Sports.

Korisnicima gdje je dostupan HD svi Arena programi su u full HD rezoluciji.

Aktiviraj putem svog Iskon.TV sučelja ili nas kontaktiraj na besplatni info telefon 0800 1000.

samo 29 kn/mj. uz ugovor 12 mj.

Na programima Arenasport 7, 8, 9 i 10 mogu se pratiti premium sportska natjecanja kao što su UEFA Champions League, UEFA Europa Conference League, portugalska liga, dodatne utakmice NBA i francuske liga. Paket uključuje programe u SD i HD rezoluciji.

Aktiviraj putem svog Iskon.TV sučelja ili za aktivaciju nazovi 0800 1000.

29,00 kn/mj. uz ugovor 12 mjeseci

39,00 kn/mj. bez ugovorne obveze

samo 19 kn/mj. uz ugovor 12 mj.

Priuštite si 18 dodatnih TV programa koji vam omogućuju svakodnevno uživanje u filmskim naslovima svih žanrova i zadivljujućim dokumentarcima.

Aktiviraj putem svog Iskon.TV sučelja ili nas kontaktiraj na besplatni info telefon 0800 1000.

samo 19 kn/mj. uz ugovor 12 mj.

Red glazbe, red lifestylea, red dječjih programa. Svatko se može opustiti, zabaviti ili naučiti nešto novo uz ovih 18 dodatnih TV programa.

Aktiviraj putem svog Iskon.TV sučelja ili nas kontaktiraj na besplatni info telefon 0800 1000.

hd

samo 25,00 kn/mj.

HD paket sadrži raznovrsne TV programe u Full HD rezoluciji. Full HD rezolucija (1920x1080) omogućuje oštriju, manje mutnu sliku, u cjelini bližu stvarnosti. Full HD nudi i glađe pokrete, detaljnije i življe boje, a tu je i vrlo visoka kvaliteta zvuka koji čini iskustvo gledanja još boljim. 

Dostupnost i kvaliteta prijema ovisi o tehničkoj kvaliteti linije na tvojoj lokaciji, a važnu ulogu ima i kvaliteta televizora na kojem gledaš. Korištenje ove opcije utječe na brzinu interneta. Korisnici koji imaju tehničke mogućnosti za Full HD imaju vidljivu opciju „HD paket kanala“ na svom Iskon.TV sučelju u MENU, NADOGRADI. 

HD paket programa je bez ugovorne obveze.

Pogledaj listu HD TV programa

Prikaži sve >

Što ima na televiziji?

Klikni i pogledaj koji sve programi se nalaze na popisu Iskon.TV-a i provjeri na programskom vodiču koje emisije su na rasporedu!

Zainteresiran si?

Trebaš dodatne informacije ili želiš savjet kod naručivanja Iskon.TV-a s internetom, ostavi nam svoje kontakt podatke - kontaktirat ćemo te s najboljom ponudom za tebe.