1. Instalacija je potpuno besplatna.
  2. Optički će Internet u vaš dom donijeti još bržu i pouzdaniju Internet vezu.
  3. Optika će u vašem domu stvoriti preduvjete za pametne usluge poput pametnog doma i mnogih drugih koji će uskoro postati dio našeg svakodnevnog života.
  4. Kada instalirate optiku, više nikada nećete trebati novu telekomunikacijsku tehnologiju, čime dugoročno podižete vrijednost svoje nekretnine.
  5. Instalacija je brza i jednostavna, a vaš će stan nakon instalacije ostati u istom stanju kao prije, za što ćete dobiti garanciju koja se nalazi na zadnjoj stranici ovog letka.

KAKO IZGLEDA INSTALACIJA OPTIČKOG INTERNETA?

Instalacija traje maksimalno dva sata, a naši će je educirani tehničari odraditi u jednom dolasku u samo nekoliko koraka:

  • provest će tanku optičku nit kroz vaš stan od ulaznih vrata do točke gdje se nalazi uređaj (modem) za Internet 
  • da bi to napravili, morat će na ulazu u stan probušiti malu rupu (promjera 1 cm)
  • do samog uređaja (modema) doći će postavljanjem optičkog kabela kroz postojeće podžbukne cijevi. U slučaju da to nije moguće, u dogovoru s vama, napravit će nadžbuknu instalaciju vrućim lijepljenjem prozirnog optičkog kabela ili će prozirni optički kabel postavljati u prozirne kanalice. Vaša instalacija bit će gotovo nevidljiva.

Garantiramo provedbu instalacije optičkog interneta u vašem domu na profesionalan način od strane stručno obučenih tehničara koji koriste najmodernije alate i opremu. U iznimnim slučajevima manjih oštećenja garantiramo povratak u prvobitno stanje u roku od sedam dana.

Za sva pitanja ili eventualnu primjedbu na izvedene radove, molimo da nas kontaktirate na optikainfo@iskon.hr .

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.