Bez ugovorne obveze.

Često ste nas pitali...

Iskon.Mobile Wi-Fi je podatkovna SIM kartica koju stavljaš u džepni router ili tablet. Džepni router jednostavno upališ i spojiš se na Wi-Fi mrežu (naziv mreže i lozinka pišu na routeru). 

Usluga Iskon.Mobile Wi-Fi omogućit će vam dodatnu Internet mrežu u maksimalnoj brzini do 1,5 Gbit/s na 5G mreži, koju možete koristi doma i bilo gdje u pokretu (u dvorištu, parku, na kavi, plaži, vikendici...). Maksimalna brzina ovisi o uređaju na kojem surfate, razini signala i trenutnoj prometnoj opterećenosti mobilne mreže. 

Trudimo se svim našim korisnicima isporučiti uslugu u najbržem mogućem roku. Isporuka Iskon.Mobile Wi-Fi usluge u pravilu traje do 5 radnih dana od narudžbe.

Iskon.Mobile Wi-Fi usluga je koja omogućava Wi-Fi signal u pokretu (daleko od fiksnog routera), što znači da ne zamjenjuje, već nadopunjuje mobilnu uslugu (koja, uz podatkovni promet, sadrži i jedinice za pozive i SMS).

Svoju potrošnju najlakše možeš provjeriti slanjem upita putem naše službene Facebook stranice, slanjem e-maila na: info@iskon.hr ili pozivom na besplatni broj 0800 1000.

Dodatne gige najlakše možeš aktivirati slanjem upita putem naše službene Facebook stranice, putem e-maila na: info@iskon.hr ili pozivom na besplatni broj 0800 1000. 

Nadoplata za dodatnih 20 GB je 5,31 €, a opcija može biti jednokratna (aktivira se samo jednom) ili reaktivirajuća (nakon potrošnje 20 GB automatski se aktivira ponovno). 

Nakon potrošnje 80 GB dostupnih unutar tarife, brzina interneta se smanji na 64 kbps te je surfanje omogućeno još 24 h. Nakon toga se onemogućuje pristup internetu do sljedećeg mjeseca ili do aktivacije dodatnih giga. Ako trebaš dodatne gige, omogućena je aktivacija dodatnih 20 GB za 5,31 €, maksimalno 10 puta mjesečno.

Ne. Ako primijetiš pred kraj mjeseca da imaš još nepotrošenog prometa, iskoristi ga za još više surfanja, videochatanja ili streamanja.

Ne. Iskon.Mobile Wi-Fi usluga radi samo na području Republike Hrvatske.

SIM karticu možeš umetnuti u mali prijenosni router. Ako nemaš router, uslugu možeš koristiti i na tabletu koji ima mogućnost umetanja SIM kartice.

Ne. Uređaj će nakon narudžbe brzo i sigurno stići na tvoju kućnu adresu.

Budući da se kupuje kreditnom karticom (uz mogućnost kupovine na rate), otplata uređaja ne ide s tarifom na Iskon.Mobile računu.

Trebaš pomoć? Kontakti

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.