PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Iskon tisućaš - INSTAGRAM

Članak 1: ORGANIZATOR
Nagradni natječaj priređuje i organizira Iskon Internet d.d., OIB: 36779353407 Garićgradska 18, 10000 ZAGREB, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 04.04.2016. do 11.04.2016., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupni na društvenoj mreži Instagram, na službenom profilu Iskon Interneta (@iskonovci) i partnerskim profilima spomenutim u članku 6. ovog Natječaja.

Članak 4: NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Utvrđene su četiri jednakovrijedne nagrade za četiri dobitnika nagradne igre:
4* American Express potrošačka kartica s 1.000,00 kuna.
Ukupna vrijednost nagrada iznosi 4.000,00 kuna.
Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU
U periodu trajanja natječaja sudionici mogu sudjelovati u nagradnoj igri, praćenjem profila Iskona (@iskonovci) i „lajkanjem“ nagradne foto-objave. U konkurenciji za izvlačenje sudjeluju svi koji su za trajanja nagradne igre počeli slijediti službeni profil Iskona na Instagramu i prijavili se za sudjelovanje u nagradnoj igri sa „Like“ funkcionalnom tipkom na nagradnu objavu.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA
U odabir dobitnika ulaze svi sudionici koji su za trajanja nagradne igre počeli slijediti službeni profil Iskona na Instagramu i prijavili se za sudjelovanje u nagradnoj igri sa „Like“ funkcionalnom tipkom na nagradnu objavu. U nagradnoj igri mogu sudjelovati i svi postojeći sljedbenici službenog profila Iskona na Instagramu, koji su se za sudjelovanje prijavili sa „Like“ funkcionalnom tipkom na nagradnu objavu. Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika dana 12.4.2016. u 12 sati u prostorijama Organizatora.
Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača Tajana Čonka, Iva Vukšić i Mateo Svećnjak koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o dobitku najkasnije 13.04.2016.
Nagrada će biti poslane dobitnicima najkasnije 7 dana od proglašenja pobjednika nagradnog natječaja.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drukčiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

ČLANAK 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Više igrača s istim imenom i prezimenom na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom.

ČLANAK 11: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

ČLANAK 12: OBJAVA DOBITNIKA
Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 13.04.2016. na službenoj web stranici organizatora www.iskon.hr.

ČLANAK 13: POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 14: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

ČLANAK 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice

Iskon Internet d.d.
Klasa: UP/I-460-02/16-01/167
URBROJ: 513-07-21-01/16-6
Zagreb, 08.03.2016.

Dobitnici nagradne igre su:

Joško Jakić, Ploče 

Ivanka Sabadin Ferenčak, Petrinja

Andrea Pogačić, Karlovac 

Ana Vučković, Varaždinske Toplice

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.