KLASA: UP/I-460-02/19-01/669

URBROJ: 513-07-21-01-19-2

 

Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Garićgradska 18, MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradnu igru naziva „Iskonovci te vode u Beč“  (U nastavku: Nagradna igra).

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Nagradna igra počinje 15. studenog 2019. od 12 sati i traje do 15. studenog 2019 završno s 17:30 sati.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada u nagradnoj igri „Iskonovci te vode u Beč!“ ukupno iznosi 40.380,00, PDV uključen, a fond nagrada sadrži 22 trodnevna putovanja autobusom u Beč za dvije osobe na dan 15. studeni 2019. s početkom u 18 sati. Iznos nagrade po dobitniku iznosi 1.835,00 kuna.

Nagrada nije zamjenjiva za novac ili drugu uslugu.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je na dan 15. studenog 2019. godine doći na Iskon prodajno mjesto u Avenue mallu te ispuniti kontakt formular za sudjelovanje u nagradnoj igri. Ispunjeni formular potrebno je ubaciti u za to predviđeni bubanj najkasnije do 17:30h, kada će na licu mjesta biti izvučeni dobitnici putovanja. Važno je da su sva polja kontakt forme popunjena te da su podaci ispravni, u protivnom će učesnik biti diskvalificiran. Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je da je osoba došla u pratnji partnera, te je samo jedan od njih ispunio kontakt formu i ubacio je u bubanj, u suprotnom biti će diskvalificirani.  

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom 15. studenoga 2019. u 17:30 sati. Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača Maja Šepić, Iva Vukšić i Mateo Svećnjak koji će nadgledati ispravnost odabira dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom odabiru. Ukoliko dobitnik i navedeni partner nisu prisutni izvlačenju izvlačiti će se novi dobitnik.

Članak 7. OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Dobitnik Nagradne igre bit će objavljen na Iskonovoj web stranici www.iskon.hr.

Članak 8. ISPORUKA NAGRADE

Priređivač Nagradne igre osigurava nagradu i jamči dobitnicima putovanje za dvoje u  Beč odmah po izvlačenju dobitnika, 15. studenog 2019 s početkom od 18 sati.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

Članak 9. - SUDIONICI

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. - POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene kontakt forme te kontakt forme ispunjene više puta od strane istog sudionika samo jednom ulaze u izvlačenje.

Članak 11. – PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 12. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 13. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Zagreb, 15. listopada  2019.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.