Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Radnička cesta 21, MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradnu igru naziva „Iskonov zeleni kalendar“  (U nastavku: Nagradna igra).

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Nagradna igra počinje 18. travnja 2022. od 09:00 sati i traje do 22. travnja 2022. do kraja radnog dana.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada u nagradnoj igri „Iskonov zeleni kalendar “ ukupno iznosi 17.915,00, PDV uključen, a fond nagrada sadrži Moj gruntek (najam vrta na godinu dana), Dva poklon bona u iznosu od 1000kn za web dućan BIOlindo, Bicikl Giant ESCAPE 3 DISC metalic black, 300 zekoloških platnenih vrećica, 1 Philips - LED Stolna svjetiljka za prigušivanje Hue 1xLED/6W/230V, SET 2x LED Prigušiva žarulja Philips White And Color Ambiance i 1 Osnovni set Philips Hue WHITE AMBIANCE 2xE27/8W/230V + uređaj za povezivanje.

Nagrade nisu zamjenjive za novac ili drugu uslugu.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je od 18. travnja 2022. u periodu od 09:00 do 22. travnja 2022. ostaviti komentar ispod videa na službenoj Iskonovoj Facebook stranici. Svaki sudionik može komentirati maksimalno jednom dnevno, a komentare možete ostavljati do sljedećeg radnog dana u podne.

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Izvlačenje dobitnika nagrade će se vršiti slučajnim odabirom sljedeći radni dan. Korisnik koji je igrao nagradnu igru 18. travnja 2022., već sljedeći radni dan može saznati da li je osvojio nagradu. Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača Maja Šepić, Iva Vukšić i Tajana Čonka koji će nadgledati ispravnost odabira dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom odabiru.

Članak 7. OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Dobitnik/ici nagrade će biti proglašen na službenoj Iskonovoj Facebook stranici sljedeći radni dan. 

Članak 8. ISPORUKA NAGRADE

Priređivač Nagradne igre osigurava nagradu s uključenom dostavom na adresu boravišta dobitnika. Dobitnici moraju javiti svoje podatke za preuzimanje nagrade u roku od 14 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Nagrada će svakom dobitniku biti isporučena najkasnije u roku od 14 dana nakon proglašenja na Facebook stranici, odnosno nakon što zaprimimo podatke za preuzimanje nagrade.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

Članak 9. - SUDIONICI

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. - NEREGULARNE PRIJAVE

Svaki korisnik može komentirati samo jednom za svaku nagradu i samo jedan dnevni komentar ulazi u izvlačenje.

Članak 11. – PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 12. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 13. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Zagreb, 31. ožujka  2022. godine

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.