KLASA: UP/I-460-02/22-01/474

URBROJ: 513-07-21-01-22-2

Zagreb, 2. studeni 2022.   

Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Radnička cesta 21, MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradnu igru naziva „Od računa do e-računa“  (U nastavku: Nagradna igra).

 

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Nagradna igra počinje 15. studenog 2022. od 09:00 sati i traje do 30. prosinca 2022. do 17 sati.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

 

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada u nagradnoj igri „Od računa do e-računa “ ukupno iznosi 42.507,00 kn (5.641,65 €), PDV uključen, a fond nagrada sastoji se od:

3 komada MS ENERGY - električni bicikl i10,

3 komada Segway Ninebot - električni romobil MAX G30E II,

500 komada Biljkobombica.

Nagrade nisu zamjenjive za novac ili drugu uslugu.

 

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

 

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre zamijeniti način primanja računa iz tiskanog u e-račun na bilo kojem niže navedenom kanalu Organizatora.

Kanali putem kojih je moguće sudjelovati u nagradnoj igri su:

Iskon prodajna mjesta: https://www.iskon.hr/O-Iskonu/Gdje-smo/Centrala-i-regionalni-uredi

Web: https://www.facebook.com/iskoninternet, www.iskon.hr. moj.iskon.hr

Aplikacija: Moj.Iskon aplikacija,  https://www.iskon.hr/Moj-Iskon-app

Webforma: https://newsletter.iskon.hr/lp/iskon_e-racun u koju korisnik mora upisati  ime i prezime, e-mail adresu na koju želi primati e-račun i poziv na broj s posljednjeg primljenog Iskon računa.

Besplatni telefon: 0800 1000, 0800 6320

E-mail: info@iskon.hr

Korisnici koji već primaju e-račun, ostvaruju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri prijavom za sudjelovanje putem Moj.Iskon aplikacije.

Svaki sudionik može način primanja računa promijeniti samo jednom.

 

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Izvlačenje dobitnika nagrade će se vršiti slučajnim odabirom 10. siječnja 2023. Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača Iva Pregernik Jungić, Jelena Pevec i Tajana Čonka koji će nadgledati ispravnost odabira dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom odabiru.

 

Članak 7. OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Dobitnik/ici nagrade će biti proglašen na službenoj Iskonovoj web stranici sljedeći radni dan 11.siječnja 2023. 

 

Članak 8. ISPORUKA NAGRADE

Priređivač Nagradne igre osigurava nagradu s uključenom dostavom na adresu boravišta dobitnika. Dobitnici moraju javiti svoje podatke za preuzimanje nagrade u roku od 14 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Nagrada će svakom dobitniku biti isporučena najkasnije u roku od 14 dana nakon proglašenja na web stranici Organizatora, odnosno nakon što zaprimimo podatke za preuzimanje nagrade.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

 

Članak 9. - SUDIONICI

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudionici u trenutku izvlačenja nagrada moraju biti zabilježeni kao primaoci e-računa. Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

 

Članak 10. - NEREGULARNE PRIJAVE

Sudionici koji nisu u sustavu zabilježeni kao primaoci e-računa neće moći sudjelovati u izvlačenju.

 

Članak 11. – PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 

Članak 12. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

 

Članak 13. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Članak 14. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

 

Zagreb, 19. listopad  2022. godine

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.