KLASA: UP/I-460-02/20-01/581

URBROJ: 513-07-21-01-21-2

Zagreb, 12. siječnja 2021.

 

Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Ulica Florijana Andrašeca 20,     MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradnu igru naziva „Rock&Off nagrada publike“  (U nastavku: Nagradna igra).

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Nagradna igra počinje 15. siječnja 2021. od 12:00 sati i traje do 31. siječnja 2021. zaključno s 20:00 sati.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada u nagradnoj igri „Rock&Off nagrada publike“ ukupno iznosi 6.347,00, PDV uključen, a fond nagrada sadrži HUAWEI P40 Lite, 4GB/64GB - Midnight Black,  XIAOMI Mi Essential električni romobil, SAMSUNG UE50TU7172UXXH koje će biti podijeljene u roku od 14 dana nakon proglašenja 03.02.2021. godine u 14h.

Nagrade nisu zamjenjive za novac ili drugu uslugu.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je od 15. siječnja 2021. u periodu od 12:00 sati do 31. siječnja do 20:00 sati glasovati za jednog od nominiranog izvođača Rock&Off nagrade publike. Glasovanje je moguće na www.iskon.hr/rock-off. Svaki sudionik može glasovati maksimalno jednom dnevno.

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom (izvlačenjem) 03. veljače 2021. u 14:00 sati.  Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača Maja Šepić, Iva Vukšić i Ema Galović koji će nadgledati ispravnost odabira dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom odabiru. Ako dobitnik i navedeni partner nisu prisutni izvlačenju, izvlačit će se novi dobitnik.

Članak 7. OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Dobitnik prve nagrade Nagradne igre bit će proglašen na dodjeli Rock&Off  nagrada u Tvornici 04. veljače 2021. godine. Dodatno, imena svih dobitnika bit će objavljena na stranici za glasovanje www.iskon.hr/rock-off 08. veljače 2021. godine.

Članak 8. ISPORUKA NAGRADE

Priređivač Nagradne igre osigurava nagradu s uključenom dostavom na adresu boravišta dobitnika. Nagrada će svakom dobitniku biti isporučena najkasnije u roku od 14 dana nakon proglašenja na stranici www.iskon.hr/rock-off.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

Članak 9. - SUDIONICI

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. - POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene kontakt forme te kontakt forme ispunjene više puta od strane istog sudionika samo jednom ulaze u izvlačenje.

Članak 11. – PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 12. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 13. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Zagreb, 21. prosinca 2020. godine

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.