KLASA: UP/I-460-02/23-01/164
URBROJ: 513-07-21-01-23-3
Zagreb, 14. travnja 2023.   

Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Radnička cesta 21,  MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradnu igru naziva „S eko računom do eko odmora“  (U nastavku: Nagradna igra).

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradna igra počinje 21. travnja 2023. od 15:00 sati i traje do 19. svibnja 2023. zaključno s 23:59 sati. Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada u nagradnoj igri „S eko računom do eko odmora“ ukupno iznosi 5.930,84 eura (44.685,91 kuna) PDV uključen. Fond nagrada sadrži: Jedno ljetovanje u kampu Olivia Green Camping na Murteru u Deluxe camping vili za četiri osobe s uključenim polupansionom u terminu: 6. do 13. kolovoza 2023. te dva aranžmana za četiri osobe u Plitvice Holiday resortu u terminu: 10. do 11. lipnja 2023. u smještaju Tree House s uključenim polupansionom.

Nagrade će biti podijeljene u roku od 14 dana nakon proglašenja 25.5.2023. godine u 12 sati. Nagrade nisu zamjenjive za novac ili drugu uslugu.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju korisnici Iskonovih usluga (NET, TV, Iskon.Play TV te Iskon.Mobile), punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI

U nagradnoj igri mogu sudjelovati postojeći Iskon korisnici koji se do datuma završetka ove nagradne igre prijave putem Newslettera koji će stići na njihove e-mail adrese. Preduvjet za sudjelovanje je aktivacija elektroničkog računa za Iskon usluge koja će korisnicima također biti ponuđena u pristiglom Newsletteru. Newsletter s pozivom na sudjelovanje u nagradnoj igri stići će svim postojećim Iskon korisnicima 21. travnja 2023. s e-mail adrese info@iskon.hr. Svaki sudionik može se prijaviti maksimalno jednom.

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom (izvlačenjem) 25. svibnja 2023. u 12:00 sati.  Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača Maja Šepić, Iva Vukšić i Veronika Šimić koji će nadgledati ispravnost odabira dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom odabiru.

Članak 7. OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Imena dobitnika svih nagrada bit će objavljena na stranici www.iskon.hr na datum 26. svibnja 2023. godine u 12 sati.

Članak 8. ISPORUKA NAGRADE

Nagrada će svakom dobitniku biti isporučena najkasnije u roku od 14 dana nakon proglašenja na stranici www.iskon.hr.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

Članak 9. - SUDIONICI

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri ne mogu zahtjevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Iskonovi zaposlenici ne mogu sudjelovati u ovoj Nagradnoj igri.

Članak 10. - POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene kontakt forme ne ulaze u izvlačenje.

Članak 11. – PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 12. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 13. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.