„Iskonovci i Biljkoborci“ – darivanje za Dan planeta Zemlje

22.4.2021.

Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom „Iskonovci i Biljkoborci“ tvrtka je Iskon Internet d.d., OIB: 36779353407, Ulica Florijana Andrašeca 20, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu Priređivač).

Nagradni natječaj provodi se putem newslettera te SMS-a te na portalu www.iskon.hr,  Facebook stranici IskonInstagram stranici Iskonovci u svrhu promocije Iskonove usluge e-račun.

Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja imaju postojeći privatni Iskon korisnici (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji na Dan planeta zemlje (22.4.2021. od 00:00 – 23:59) zatraže Iskon uslugu e-račun (Prijava) slanjem podataka o vlasniku linije na e-mail biljkoborci@iskon.hr. Pravo sudjelovanja imaju i postojeći korisnici Iskonove usluge e-račun, na način da potvrde već aktiviranu e-račun uslugu slanjem podataka o vlasniku linije na e-mail biljkoborci@iskon.hr.

Potpuna Prijava uključuje:

Ime i prezime vlasnika linije
Adresu na kojoj se nalazi Iskon priključak

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje Prijava.

Regularnost

Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika obrađuju se kronološkim redom pristizanja, a do isteka zaliha osiguranih darova. Svaki Sudionik bit će pojedinačno obaviješten o rezultatu svoje Prijave odgovorom na poslani e-mail u roku od 24 sata od zaprimanja Prijave.

Darovi

Fond darova čini:

500 Komada „Biljka-To-Grow“ biljaka proizvođača „Biljkoborci“ za prvih 500 sudionika koji pošalju svoju Prijavu za vrijeme trajanja Natječaja.

Prvih 500 sudionika primit će KOD za kupovinu Biljke-To-Grow na webshop stranici branda Biljkoborci. Kod se može iskoristiti za jednu biljku iz asoritmana Biljke-To-Grow te vezani trošak dostave.

Ukupna vrijednost darova iznosi 32.000,00 kuna s PDV-om.

Dostava darova putem pošte moguća je isključivo na adrese unutar Republike Hrvatske.

Sudionik nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku prema ovim Pravilima. Dar se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

 Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ako nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu www.iskon.hr.

 Izjava

Sudionici su suglasni da Priređivač može pohraniti, koristiti i obrađivati osobne podatke u svrhu izravne promidžbe Iskonovih usluga i proizvoda te koristiti podatke u svrhu marketinških i prodajnih aktivnosti, segmentacije, istraživanja i analize tržišta, kao i kreiranja novih usluga. U slučaju da Sudionici više ne žele primati informacije o tome će u pisanom obliku obavijestiti Iskon Internet d.d., koji je dužan postupiti prema zahtjevima Sudionika. 

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.