Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Garićgradska 18, MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradni natječaj naziva „Nas 3, Iskonovci“ (U nastavku: Nagradni natječaj).

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Nagradni natječaj počinje 26. lipnja 2017. i traje do 31. srpnja 2017.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Glavna nagrada je:

Paket sastavljen od 3 pametna telefona: Xiaomi Redmi 4A, Huawei P9 Lite 2017 i Samsung Galaxy J3 iz Iskon.Webshopa.

Nagrada nije zamjenjiva za novac ili drugu uslugu.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina, koje tijekom trajanja nagradnog natječaja na društvenoj mreži Instagram javno objave autorsku fotografiju sebe i dvoje prijatelja uz korištenje hashtagova #nas3 #iskonovci

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je javno objaviti autorsku fotografiju sebe i dvoje prijatelja uz korištenje hashtagova #nas3 #iskonovci.

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Odabir dobitnika će biti održano u prostorijama Organizatora 01. kolovoza 2017. godine u 12h.

Stručni žiri izabrat će dobitnika čiju javno objavljenu autorsku fotografiju fotografiju  ocijene kao najoriginalniju i najkreativniju.

Odabiru će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od ambasadorica kampanje: Ane Bacinger, Igrajne Vargek i Petre Kurtele, te predstavnika Organizatora koji će nadgledati ispravnost odabira dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom odabiru.

Članak 7. OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Dobitnik nagradnog natječaja bit će objavljen na službenom Instagram profilu Iskona, https://www.instagram.com/iskonovci/?hl=hr. Dobitnik će o osvojenim nagradama biti obaviješteni u roku 8 dana putem komentara na svoju objavljenu fotografiju prijavljenu na natječaj.

Članak 8. ISPORUKA NAGRADE

Priređivač Nagradnog natječaja osigurava nagradu i jamči dobitnicima izvršenje nagrade.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

U svrhu korištenja nagrade, dobitnik je dužan javiti se Priređivaču najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o osvojenoj nagradi.

Članak 9. - SUDIONICI

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. - POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave te prijave ispunjene više puta od strane istog sudionika nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu.

Članak 11. – PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, Instagram username i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 12. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 13. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Zagreb, lipanj 2017.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.