Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Garićgradska 18, MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradni natječaj naziva „Surfaj i uči pjevajući“ (U nastavku: Nagradni natječaj).

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Nagradni natječaj počinje 20. srpnja 2017. i traje do 30.rujna 2017.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradni fond iznosi:

100 komada bluetooth Xiaomi Mi Bluetooth zvučnik, crni

Nagrada nije zamjenjiva za novac ili drugu uslugu.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj s važećom osobnom iskaznicom, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) u skladu s točkom 5. ovih Pravila.

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u navedenom razdoblju, od 20.7.2017. do 30.9.2017. ugovoriti te aktivirati neku od Iskon.Carnet usluga (Iskon.NET.TV.TEL 20-50 – CARNet, Iskon.NET.TV.TEL 5-10 – CARNet, Iskon.NET.TV. 20-50 – CARNet, Iskon.NET.TV. 5-10 – CARNet, Iskon.NET.TEL 20-50 – CARNet, Iskon.NET.TEL 5-10 – CARNet)

Prvih 100 sudionika osvajaju nagradu : jedan komad bluetooth Xiaomi Mi Bluetooth zvučnik, crni

Članak 6. ISPORUKA NAGRADE

Priređivač Nagradnog natječaja osigurava nagradu i jamči dobitnicima izvršenje nagrade.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

Nagrade će biti dostavljene dobitnicima pod uvjetom i nakon aktivacije Iskon Carnet usluge, u roku od 30 dana od dana aktivacije. U slučaju da dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana po dobitku nagrade bit će obavješten ponovno te će mu biti dodijeljen naknadni rok od 8 dana za preuzimanje nagrade.

Članak 7. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 8. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 9. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem Internet kanala.

Zagreb, srpanj 2017.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.