NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠILA! Čestitamo dobitnicima!

Ovoga ljeta spajamo luksuz i ekologiju

Iako se na prvu čini teško spojiti luksuzna i okolišu prihvatljiva putovanja, u našoj se Hrvatskoj nalaze prekrasne eko destinacije koje se trude smanjiti negativni utjecaj na okoliš.

Povodom Dana planeta Zemlje, u nagradnoj igri vodimo Iskonovce na neke od najljepših hrvatskih eko destinacija, a jedini preduvjet za prijavu je aktivirana Iskon e-račun usluga.

1. nagrada: "Olivia Green Camping" Tisno, Murter

Predivan dalmatinski eko resort Olivia Green Camping smjestio se u Tisnom, mjestu gdje otok Murter gotovo dodiruje kopno. Sve vile u kampu izgrađene su od prirodnih i recikliranih materijala i imaju pogled na more. U restoranu se koristi hrana lokalnih proizvođača, a koriste se i solarni paneli te pročišćivači vode. Nakon boravka svakog posjetitelja, ovaj eko resort posadi jedno stablo unutar kampa.

Dobitnica prve nagrade: Monika Sokolić

  • smještaj u eko kampu (5*) u Tisnom (Murter) za 4 osobe
  • 7-dnevno ljetovanje u špici sezone s datumom koji se može prilagoditi dobitniku
  • boravak u kamping vili s velikom terasom i pogledom na more, s 2 spavaće sobe
  • plaćeni polupansion u restoranu kampa (doručak, večera)

Olivia Green Camping – terasa vile za 4 osobe s pogledom na more u eko kampu

Olivia Green Camping – ponuda u restoranu kreirana u suradnji s lokalnim proizvođačima

Olivia Green Camping – direktan pristup plaži i veliki bazen za goste

2. i 3. nagrada: Plitvice Holiday Resort, Rakovica

Još jedno mjesto gdje priroda dodiruje luksuz je najzelenija domaća oaza Plitvice Holiday Resort, koja se nalazi tik uz Nacionalni park Plitvička jezera. Živopisne kućice smještene visoko u krošnjama borova su najveća atrakcija ovog odmarališta, a nude mir i predivan pogled na prirodu. Zagarantirani doticaj s prirodom ovo mjesto čini savršenim za kraći eko odmor s najdražim društvom.

Dobitnice 2. i 3. nagrade: Ankica Barbarić i Manda Debelić

  • smještaj u „Plitvice Holiday Resortu“ za 4 osobe
  • boravak u atraktivnoj kućici u krošnji s 2 spavaće sobe
  • noćenje tijekom produženog vikenda, s datumom koji se može prilagoditi dobitniku
  • plaćeni polupansion (doručak, večera)

Plitvice Holiday Resort – kućice u krošnji sa staklenim stijenama za odmor iz snova

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Ako još nemaš e-račun, zatraži promjenu svog Iskon računa iz papirnatog u e-račun koji će ti svaki mjesec stizati na tvoju e-mail adresu. Prebacivanjem na e-račun, možeš sudjelovati u nagradnoj igri.

JOŠ NEMAM E-RAČUN – PREBACITE ME I UKLJUČITE U EKO IGRU

Postojeći si korisnik i već imaš e-račun? Bravo, zahvaljujemo! Naravno da i ti možeš sudjelovati u nagradnoj igri, ali se trebaš prijaviti.

VEĆ IMAM E-RAČUN – UKLJUČITE ME U EKO IGRU

Ako ti je zgodnije možeš nas nazvati na besplatni broj 0800 1000 ili nam poslati e-mail na info@iskon.hr. Može i tako!

Požuri sudjelovati jer nagradna igra traje do 19. svibnja 2023. do kraja dana. Pobjednike nagradne igre objavit ćemo 25. svibnja 2023. na ovoj stranici.

Zašto aktivirati e-račun?

Ako ste vjerovali da e-račun nisu za vas, možda je ovo trenutak da upoznate lakoću i praktičnost njihovog korištenja. E-račune, koji dolaze na e-mail početkom svakog mjeseca, sada savršeno nadopunjuje i Moj Iskon aplikacija tako da vam arhivira sve račune i dodatno olakšava njihovo plaćanje karticama.

Uz sve ove opcije, potreba za papirnatim računom gotovo više ni ne postoji. Zato povodom Dana planeta Zemlje pozivamo sve Iskonovce da se prebace na e-račun i tako sudjeluju u eko nagradnoj igri. Igra je namijenjena i svim korisnicima koji već imaju e-račun kao znak zahvale za učinjeni mali zeleni korak. Držimo vam palčeve!

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.