Pričekajte notifikaciju o emitiranju uživo na Iskonovom Facebooku i osvojite novi iPhone 7, Samsung LED TV i Xbox iz Iskon.Webshopa!

Ovaj tjedan (16.-22.1.2017.) ćemo se u tri navrata javiti putem Facebook prijenosa uživo i isprintati nešto 3D pisačem. Na vama je da u što kraćem roku pogodite koji predmet/objekt printamo. Prvi točan odgovor ćemo svakog dana bogato nagraditi!

Fond nagrada čine iPhone 7, Samsung LED TV i Xbox. Spremite se za najzabavniju igru pogađanja ove godine, a niže pronađite pravila sudjelovanja. Printamo se!

Ps: Ponovljeni natječaj za LED Samsung TV će se održati u ponedjeljak, 23. siječnja s početkom oko 12 sati.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA       

ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Garićgradska 18, MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradni natječaj naziva „Samo je jedan 3D tjedan“, u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj.

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj počinje 16. siječnja 2017. i traje do 22.siječnja 2017., a sastoji se od 3 kola.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

TIJEK NAGRADNOG NATJEČAJA I NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagrade su iPhone 7 32GB / LED TV Samsung 3D / XBOX ONE 1 TB igrača konzola.

Iskon će na svojoj službenoj Facebook fan stranici u tri termina unutar tjedna uživo emitirati 3D ispis nekog predmeta/objekta. Sudionici će za vrijeme prijenosa uživo pogađati što se printa na način da ispune priloženu kontakt formu sa svojim osobnim podacima i odgovorom.

Nagradu svakog dana emitiranja osvaja jedan sudionik koji putem priložene kontakt forme prvi pošalje točan odgovor. Svaki sudionik ima pravo samo jednom poslati ispunjenu kontakt formu i odgovara za točnost osobnih podataka navedenih u istoj. Sudionik koji pošalje više od jednog odgovora ili više puta popuni priloženu kontakt formu bit će diskvalificiran.

Prvi dan emitiranja uživo (prvo kolo), autor prvog točnog odgovora upisanog u komentar osvaja  nagradu XBOX ONE 1TB, ukupne vrijednosti 2899 kn.

Drugi dan emitiranja uživo (drugo kolo), autor prvog točnog odgovora upisanog komentar osvaja  nagradu LED TV Samsung 3D, vrijednosti 3999 kn.

Treći dan emitiranja uživo (treće kolo), autor prvog točnog odgovora upisanog komentar osvaja nagradu iPhone 7 32GB, vrijednosti 5799 kn.

Ako se tijekom emitiranja uživo neće pojaviti točan odgovor, neće biti ni podjele nagrade.

Prijenos 3D ispisa uživo na Iskonovoj Facebook stranici održat će se u ponedjeljak, 16.01.2017., srijedu 18.01.2017. i petak 20.01.2017. Pravovremena obavijest o okvirnom vremenu početka prijenosa uživo bit će na Facebook stranici Iskona. Ponovljeni natječaj za nagradu LED Samsung TV će se održati u ponedjeljak, 23.1.2017. godine s početkom oko podneva

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj s važećom osobnom iskaznicom, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Dobitnik Nagradnog natječaja bit će objavljen u e-mail obavijesti (newsletteru) poslanom svim sudionicima pojedinog kruga natječaja u roku od 1 radnog dana od službenog vremena završetka emitiranja. Dobitnik će naknadno biti proglašen i na Facebook stranici Organizatora.

Ime i prezime Facebook profila dobitnika obavezno mora odgovarati podacima na osobnoj iskaznici koja se prilaže prilikom preuzimanja nagrade.

Dobitnik će biti obaviješten o detaljima preuzimanja nagrade na e-mail adresu ostavljenu u kontakt formi.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se odgoditi ili prekinuti zbog više sile ili odluke organizatora.

 

Zagreb, 16.siječanj 2016.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.