NOVO

Stigla je budućnost televizije!

U svom najnaprednijem obliku ikad iskon.tv ti donosi:
Iskon.TV je postao
još pametniji
Voli učiti, i to najviše o tome kako ti gledaš televiziju. Ako npr. vidi da u zadnje vrijeme gledaš trilere, u preporukama dobivaš neki novi super triler za koji nisi ni čuo, a svidjet će ti se. Sve što pogledaš, Iskon.TV pamti i na osnovu toga daje preporuke. Ako mu želiš malo pomoći u učenju, sadržaje koje pogledaš možeš i lajkati i dislajkati. Sve preporuke koje dobivaš bazirane su na podacima o TV navikama i ukusima Iskonovaca.
Iskon.TV je postao
i još lakši za korištenje
S novim sučeljem svi sadržaji se nalaze na jednom mjestu, a ti ih možeš gledati kad god tebi paše jer Iskon.TV s uključenom Snimalicom 24/7 snima što je bilo na čak 47 TV programa zadnjih tjedan dana. Pogledao si 13. epizodu svoje omiljene serije? Prva ponuđena ti je upravo 14. epizoda! Nema više kopanja po menijima, beskrajnog prebacivanja programa i tipkanja na nespretnim on screen tipkovnicama. Iskon.TV je prilagođen baš za tebe.

Budućnost gledanja televizije počinje od nule!

Više nikad nećeš izgovoriti rečenicu: „Opet nema ničega na TV-u“

Novi Iskon.TV donosi ti pametni sustav preporuka. Prati tvoje navike i sprema sav sadržaj koji voliš gledati, kako bi ti ubuduće samo taj sadržaj nudio, bez obzira na kojem se programu nalazi. U konačnici to znači da se smanjuje vrijeme traženja te povećava vrijeme uživanja u tvom najdražem TV sadržaju.Od sada je sve, ali baš sve što te zanima na tvom nultom programu. Sadržaj je podijeljen u nekoliko kategorija – od onog „za mene“, gdje je sav sadržaj personaliziran i namijenjen upravo tebi do drugih različitih kategorija u kojima će biti grupirani sadržaji po žanru koji te zanima. Voliš dokumentarce? Super, sad su ti svi dokumentarci grupirani na jednom mjestu, baš za tebe.

Upoznaj pametan način pretraživanja sadržaja uz kategorije

Napokon je stiglo vrijeme u danu za opuštanje. Totalno si zainteresiran za TV, kokice i smijanje do suza uz komediju ili pak planiraš uzbudljivu triler večer? Od sada ti Iskon.TV omogućuje pretraživanje sadržaja po kategorijama. Pronađi kategoriju za koju si, a Iskon.TV će ti izlistati sav dostupan sadržaj u kojemu možeš uživati na jedan klik, točno kada ti to odgovara.

Omiljen sadržaj nudi ti se bez dodatne naknade

Svatko tko ima Iskon.TV daljinski ima i nulti program, dakle ništa dodatno nije potrebno platiti. Čak i ako imaš samo osnovni TV Fun programski paket uvijek ti je dostupno preko 700 različitog TV sadržaja, a iskoristiš li akciju dobivaš ukupno 120 TV programa i Snimalicu 24/7, uz što ti postaje dostupno čak 5000 različitog TV sadržaja. Bez obzira na kvantitetu, kvaliteta neće izostati i sadržaj će uvijek biti prilagođen samo tebi. Popis svih iskonovih TV programa i njihove pozicije možeš pronaći ovdje.

Uz mnoštvo besplatnog sadržaja nudit će ti se sadržaj iz Iskon.Videoteke, za najnovije filmove koji još nisu dio regularne ponude TV kanala. Za sve one koji ne mogu dočekati svoj omiljen sadržaj i žele ga gledati što je prije moguće.

Više nisi samo pasivni gledatelj TV-a

Svaki film, serija, emisija, dokumentarac ili nešto peto dat će ti mogućnost „lajkanja“, „dislajkanja“ i „spremanja u favorite“. Pohvali izbor svog Iskon.TV-a i „lajkom“ mu daj do znanja da ti je izabrao sadržaj koji ti se svidio. Nitko nije savršen, pa će tako možda i Iskon.TV pogriješiti i ponuditi ti sadržaj koji nije baš po tvom ukusu. Klikni „dislajk“ i daj mu to do znanja. Iskon.TV voli učiti. „Spremi u favorite“ sve što ti se posebno svidi, tako da se uvijek možeš vratiti i više puta uživati u tom sadržaju, a Iskon.TV će znati da ti je baš taj sadržaj posebno omiljen.

Ti si na prvom mjestu

Iskon.TV će ti uvijek pametno preporučiti sadržaj, ali njegov način rada određuješ samostalno. Tako prikaz sadržaja može biti "sadržaj za mene", kada ti Iskon.TV preporučuje sadržaj prema tvojim navikama gledanja. Ne želiš da Iskon.TV prati tvoje navike gledanja? Šteta, propustit ćeš puno potpuno personaliziranog sadržaja namijenjenog samo tebi. Iskon.TV će poštovati tvoju odluku i na nultom će ti programu nuditi pregled najčešće gledanog sadržaja prema prosjeku onoga što gledaju Iskonovci.

Iskon.TV će uvijek znati da se u tvom kućanstvu, primjerice, crtići gledaju u jutarnjem terminu, serije i dokumentarci poslije podne, a da je večer vrijeme za fenomenalnu utakmicu ili napeti film. Vrijeme gledanja, kao i gledatelj postaju važni i Iskon.TV ih nikada ne gubi iz vida. Dodatno, svi koji gledaju Iskon.TV mogu napraviti svoj profil, što će svima omogućiti dobivanje samo svog sadržaja.

P.S. Znaš li da prestanak šaltanja TV programa umanjuje rizik od bolesti palca za 75%?
Čuvaj palac. Uzmi Iskon.TV.
Brza online narudžba Trebaš pomoć? Kontakti

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.