August 27, 2010.

Uoči početka nove sezone stolnoteniskog kluba HASTK Mladost Iskona na današnjoj konferenciji za medije Iskon je objavio da će i u sljedeće dvije sezone nastaviti sponzorirati klub. U ime Iskona ugovor o nastavku suradnje potpisao je Jerko Dumanić, član Uprave Iskona zadužen za prodaju i marketing.lje sponzor HASTK Mladosti Iskon.

Uoči početka nove sezone stolnoteniskog kluba HASTK Mladost Iskona na današnjoj konferenciji za medije Iskon je objavio da će i u sljedeće dvije sezone nastaviti sponzorirati klub. U ime Iskona ugovor o nastavku suradnje potpisao je Jerko Dumanić, član Uprave Iskona zadužen za prodaju i marketing.

U novu sezonu djevojke s Mladosti ući će u nešto drugačijem sastavu nego lani. Tamari Boroš i Mireli Đurak pridružit će se 15. igračica svijeta i osvajačica brončane ekipne medalje s OI u Pekingu, Korejka Park Mi Young i Kineskinja Zhou Yue. Uz dvije nove igračice, Mladost Iskon će biti predvođena i novim trenerom - Krešom Kovačem.

“Imamo dobru, stabilnu ekipu i u domaćem prvenstvu nam je svakako imperativ osvojiti naslov. Također nam je želja da Tamara izbori nastup na finalnom turniru Pro Toura, kao i Mirela Đurak u konkurenciji U-21. To bi bila vrlo velika stvar za klub i pokazatelj kvalitete.”, objasnio je Kovač.

“Obzirom na gospodarsku krizu u kojoj se nalazimo odluka o nastavku suradnje s klubom za nas kao tvrtku nije bila sasvim jednostavna. Pri tome ne mislim na potencijal kluba i rezultate u koje svi vjerujemo, nego na gospodarske okolnosti zbog kojih smo svi prisiljeni prilagođavati svoje poslovanje te štediti gdje god je moguće. Drago mi je da smo ipak uspijeli pronaći način da nastavimo suradnju te da će Iskon i sljedeće dvije godine nastaviti podržavati klub.”, dodao je Dumanić.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.