December 06, 2011.

Film Odredište nepoznato mladih hrvatskih autora Ines Šulj i Vjerana Vukašinovića prikazan je sinoć premijerno u CineStaru Avenue Mall, u organizaciji Iskona i Discoverya.

Film Odredište nepoznato mladih hrvatskih autora Ines Šulj i Vjerana Vukašinovića prikazan je sinoć premijerno u CineStaru Avenue Mall, u organizaciji Iskona i Discoverya.

Radnja filma prati dvojicu bezobrazno duhovitih mladića, Cigu i Maxa (glume ih Dean Krivačić Cigo i Maksimilijan Ružinski), koji se u staroj djedovoj krntiji upute na more. Novi hrvatski film prema riječima autora napravljen je s malo novaca i puno entuzijazma, a da je riječ o filmu vrijednom pažnje potvrdio je i žiri na Vukovar film festivalu 2010. koji mu je dodijelio specijalno priznanje.

Uz autore i glavne glumce, film su premijerno odgledale brojne osobe iz domaćeg javnog života, među njima Damir Markovina, Ivana Kindl, Ida Prester, Hrvoje Klobučar, Damir Hoyka i Iva Dragojević. Uz poznata lica, na premijeri je prisustvovali i grupa mladih iz zagrebačkih domova za nezbrinutu djecu koji su uključeni u projekt pod nazivom Snimi ovo!. Riječ je o inicijativi koju provodi udruga Medijska tvornica, a kroz koju se želi potaknuti mlade na kvalitetno provođenje slobodnog vremena putem filmskih radionica te mladima prenijeti osnovna znanja o medijskoj kulturi.

U organizaciji Iskona i Discoverya do sada je prikazano ukupno pet filmova, uz Odredište nepoznato, prikazani su i filmovi: Jedan Dan, U zaklon, Koža u kojoj živim te Ne znam kako joj uspjeva. Svi filmovi nakon prikazivanja u kinima biti će dostupni u videoteci na Iskon.TV-u.

Pogledaj fotogaleriju

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.