January 17, 2022.

Glasovanje je završeno!
Dobitnike vrijednih glazbenih nagrada možete provjeriti ovdje.

Koji izvođač je u 2022. okupirao playliste i srca naših zaljubljenika u dobru domaću glazbu? Odgovor na ovo pitanje znat će se uskoro, jer počelo je 5. po redu glasovanje za Iskonovu nagradu publike na dodjeli glazbenih Rock&OFF nagrada:

www.iskon.hr/Rock-Off

Ove godine svi fanovi rock i žanrovski povezane glazbe mogu dati svoj glas jednom od 20 nominiranih izvođača, a najsretniji će biti nagrađeni izuzetno vrijednim glazbenim poklonima iz Bowers&Wilkins asortimama. Za Iskonovu nagradu publike nominirani su:

Bad Daughter, Barbara Munjas, Chui, Darko Rundek & Ekipa, Detour, Djeca!, Edo Maajka, Eliot Alma, Eni Jurišić & Matija Cvek, Ether, Hladno Pivo, Hram, Ivan Grobenski, J. R. August, Mary May, Miach, Pips, Chips & Videoclips, Porto Morto, ST!LLNESS i Tidal Pull.

Glasovati se može jednom dnevno do 1.2.2023. godine na stranici www.iskon.hr/Rock-Off, a pobjednik će biti proglašen na dodjeli Rock&OFF nagrada u Tvornici kulture 3.2.2023. godine. 

Fond nagrada za najsretnije glasače iznosi nešto manje od 3000 eura, a uključuje Bowers& Wilkins Zeppelin bežični zvučnik, Bowers&Wilkins PX7S2 naglavne noise cancelling slušalice, Bowers&Wilkins PI5 wireless in ear slušalice, 10 poklon-bonova za kupovinu u glazbenoj knjižari Rockmark u vrijednosti 30 eura te besplatnu Iskon.Play TV uslugu, na kojoj će od proljeća moći gledati i ekskluzivni glazbeni Rock&OFF sadržaji.

U najavi Rock&OFF TV videoteka & ljetni glazbeni kamp

Rock&OFF bit će prvo događanje u Hrvatskoj koje će na Iskonovim TV platforama dobiti vlastitu glazbenu videoteku, koja će uz playliste i videospotove izvođača (bez reklama i ometanja) prikazvati i autorske emisije u koprodukciji Unisona i Iskona. Iskonov CEO Krešimir Madunović najavio ju je na nedavnoj Rock&OFF press konferenciji, a prenio je i prve detalje ljetnog glazbenog kampa kojeg Iskonovci organiziraju s Unisonom i partnerima za talentiranu djecu koja si ne mogu priuštiti ljetovanje ni glazbeno mentorstvo/školovanje.

Sve novosti i aktualnosti oko nagrade pratite i dalje na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.