April 22, 2015.

Poznatom po zavidnoj korporativnoj „ti“ kulturi i pozitivnom ozračju u kojem zaposlenici imaju mogućnost daljnjeg razvoja karijere unutar tvrtke, Iskon Internetu je dodijeljen certifikat Poslodavac Partner. Riječ je o certifikatu kojim se prepoznaju i nagrađuju visoki standardi kvalitete upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu rada.

Iskonu je certifikat dodijelio Aleksandar Zemunić, član Uprave SELECTIA. Ova tvrtka provodi certifikacijski proces u kojem se ocjenjuje ukupno 45 procesa u pet područja upravljanja zaposlenicima.  Na svečanoj dodjeli su u ime tvrtke certifikat primili CEO Saša Kramar, voditeljica Odjela ljudskih potencijala Petrunjela Bura te djelatnice odjela Ana Kolumbić Borić i Mia Bogešić.

 „U telekom industriji, izloženoj neprestanim promjenama, kvalitetno upravljanje ljudskim resursima je iznimno važno. Velik broj djelatnika napredovao je u Iskonu zahvaljujući transparentnom procesu zapošljavanja, kvalitetnom orijentacijskom programu i pružanjem niza prilika za usavršavanje i razvoj. Najvažnije nam je i dalje zadržati visoko zadovoljstvo zaposlenika“, istaknuo je na dodjeli Iskonov Saša Kramar.

O Iskon Internetu

Tvrtka kćer Hrvatskog Telekoma (također nositelja certifikata Poslodavac partner) zapošljava 200-tinjak zaposlenika s prosjekom dobi od 33 godine. Na hrvatskom tržištu prisutna je od 1997. godine, a nudi fiksne telekomunikacijske usluge interneta, telefona i televizije privatnim i poslovnim korisnicima. Kao „second brand“ specifičan je po alternativom načinu razmišljanja te fleksibilnosti, zahvaljujući kojoj može brzo reagirati na nove trendove i tehnologije. Iskon je poznat po inovativnosti i razvijenom odnosu s korisnicima, kojima prvi na tržištu donosi napredna telekomunikacijska rješenja.

Pogledajte fotogaleriju

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.