May 28, 2019.

Iskonovci odmah po potpisu ugovora dobivaju SIM karticu sa 100GB, koja skraćuje čekanje do spajanja naručene internet usluge.

Zagreb, 5.9.2019. – Za trajanja života navodno u prosjeku izgubite punih 6 mjeseci na čekanje. Čekanje u prometu, čekanje u redu na blagajnama, čekanje na zagrijavanje hrane u mikrovalnoj, čekanje prijatelja na trgu. Samo na internet više nećete čekati ništa, ako ga uzmete u Iskonu.

Iskonovci su, naime, predstavili na tržištu jedinstvenu ponudu – internet uz dodatnu data SIM karticu sa 100 GB prometa, koja će vam olakšati život do spajanje linije.

U spajanjima smo inače znatno brži od zakonskog roka od 30 dana, ali i sami vjerojatno znate s kolikim nestrpljenjem čekate dolazak interneta u stan u kojem ga još nemate. Nakon što smo ušli u svijet mobilne telefonije, otvorila se mogućnost da svima ponudimo data SIM karticu naoružanu gigabajtima, točnije 100GB, koja će skratiti čekanje do spajanja fiksnog interneta.“, pojašnjava nam Krešimir Madunović, CEO Iskona.

Ova SOS SIM kartica, kako su je od milja nazvali prilikom kreiranja jesenske ponude, može se umetnuti u bilo koji tablet ili mobitel te tako napraviti kućni hotspot do dolaska tehničara. Dobiva je svaki korisnik koji naruči Iskonov SOLO NET paket brzine do 100 Mbps, a po cijeni od 169,90 kuna mjesečno.

Cijena paketa smanjuje se ako uz Internet odaberete i Iskon.Mobile pretplatničku tarifu, koja nudi 1000 jedinica za razgovore i SMS, 4 GB prometa te dodatni 1 GB za komunikaciju putem IM servisa.

Najprometniji mjesec po pitanju selidbi upravo počinje u svim našim većim gradovima. Vjerujemo da ćemo Iskonovcima tj. onima koji to postaju olakšati to stresno razdoblje i omogućiti da već prvu večer u novom stanu spoje svoje wi-fi zvučnike, udobno se smjeste i pogledaju epizodu omiljene serije na omiljenom streaming servisu“, poručuju iz Iskona.

Novu SOLO NET ponudu Iskona sa SIM karticom koja se NE čeka provjerite na https://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.