September 05, 2014.

S premium filmskim kanalima uključenim u sve nove TRIO pakete, većim brzinama interneta i neograničenim telefoniranjem, Iskon sada nudi sadržajno najbolju TRIO ponudu na tržištu.

Iskon je svojim novim TRIO paketima postavio novi standard na domaćem telekomunikacijskom tržištu. Sami nazivi paketa, FUN i STAR, dočaravaju koncept jedinstvenog novog portfelja baziranog na zabavi. Iskon je prvenstveno usmjeren na filmske sadržaje, TV serije i sportske programe, a značajne promjene dolaze i u broadband te fiksnom telefonskom segmentu. Povećane su brzine flat interneta i uvedene besplatne minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj i EU.

Korjenite promjene vidljive su ponajprije u sadržaju novog TV paketa Iskon.TV Fun. On po najboljoj cijeni sada uključuje atraktivne premium filmske kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, te filmski kanal  KinoTV, koje su korisnici dosad dodatno plaćali da bi uživali u filmskim uspješnicama i premijerama. Novost u TV paketu su i uključena sva tri SportKlub kanala za ljubitelje sportskih sadržaja. Zajedno sa 50-ak ostalih, spomenuti sada tvore cjenovno vrlo atraktivnu kombinaciju najpopularnijih TV sadržaja među Hrvatima.

 „Prilikom kreiranja nove ponude, odlučili smo napraviti potpuni odmak od onoga što poznajemo kao 'osnovni' ili 'prošireni' paket. Vođeni isključivo željama korisnika, došli smo do liste od 50-ak najpoželjnijih kanala koje smo ponudili po niskoj cijeni. Iskon je sada prvi operator u Hrvatskoj koji svojim korisnicima nudi premium televizijski sadržaj bez ikakvih dodatnih troškova.“, naglasio je prilikom lansiranja novog portfelja Krešimir Madunović, Iskonov član Uprave za marketing i prodaju.

Jedinstveni TV koncept na tržištu je izazvao velik interes korisnika već u prvim satima nakon predstavljanja. Svi detalji novih paketa nalaze se na Iskonovoj službenoj web stranici www.iskon.hr, na kojoj je moguća i provjera dostupnosti usluga na određenoj adresi u cijeloj Hrvatskoj.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.