February 21, 2018.

Osim posjećenosti Zagreb Beer Festa, koji je u četiri dana trajanja privukao čak 80.000 gostiju, minuli festival dobre glazbe i piva je u nedjelju oborio još jedan rekord. Na beer festu je, naime, u nedjelju održan dosad najposjećeniji kviz općeg znanja na otvorenom u Hrvatskoj!

SMART pub quiz je održan tijekom subote i nedjelje u organizaciji Zagreb Beer Festa, Iskona i Tvornice kvizova. Timovi su, zahvaljujući lijepom vremenu, na pitanja odgovarali smješteni na dekice na travnjaku Trga dr. Franje Tuđmana / Trga Francuske Republike uz pivo i besplatne kokice, dok je pitanja s video wall-a postavljala legenda hrvatskog kviza, Tarik Filipović.

Dok je subotnji kviz bio specijaliziran za ljubitelje glazbene i filmske umjetnosti, nedjeljni SMART pub quiz je privukao rekordni broj timova – čak 79 tročlanih i četveročlanih ekipa koje su se natjecale na najpozitivniji mogući način – tko će biti više SMART. Pobjedu je odnio tim „SOČNA GOMILICA“ s prikupljenih 45 bodova, dok su im se opasno približili drugo- i trećeplasirani timovi NJEMAČKI LANDRASI i SUMNJA U OŽULJKU s 44 tj 43 prikupljena boda.

U nastavku pogledajte atmosferu s najposjećenijeg hrvatskog pub quiza na otvorenom, na kojem su se među natjecateljima našli i poznati kvizaš Mario Kovač, lovkinja Morana Zibar te bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.