Misija

Znanjem, iskustvima, stalnim praćenjem i primjenom novih tehnologija stvaramo inovativne usluge za sve koji prate trendove i pomiču granice. Pokreću nas razigranost interne Iskon kulture te povjerenje i oduševljenje Iskonovaca.

Vizija

Gradimo dinamični narančasti svijet u kojem je umreženim i sigurnim Iskonovcima zabavno koristiti usluge digitalnog doba.

Kako je sve počelo?

Od projekta nekolicine entuzijasta prošli smo cjelovit put do moderne telekom kompanije koja kontinuirano ulaže u kvalitetu i razvoj, a svoju strategiju i dalje temelji na drugačijem pristupu tržištu, bliskom korisniku i njegovim potrebama.
Prepoznati smo po dinamičnoj i poduzetničkoj poslovnoj kulturi i kvaliteti usluga, te fleksibilnom i prijateljskom pristupu korisnicima.
Na tržištu nudimo broadband usluge, prilagođene cijenom i kvalitetom zahtjevima korisnika, a sve usluge pokrivamo sami na vlastitoj infrastrukturi.
Danas Iskon posluje kao samostalno trgovačko društvo u 100%-tnom vlasništvu T-HT-a.
Iskon je brand koji se prepoznaje po fleksibilnosti i kompetentnosti, te razvijenom odnosu s korisnicima. Sve to nudimo i u novom segmentu usluga uz unaprijeđenje poslovnosti i pristupačnosti.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.