• jednostavniji pregled računa
  • praćenje i analiza učinjenih troškova
  • pregledavanje računa u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta gdje se može pristupiti internetu
  • manje papira koji svakodnevno zatrpavaju poštanski sandučić

Što je e-Račun?

Iskonov e-račun je po svojem sadržaju i funkciji identičan papirnatom računu. Umjesto putem poštanske službe, dobivaš ga u elektroničkom obliku direktno u svoj e-mail sandučić. Sve svoje izdane e-račune u svakom trenutku možeš pregledati na Moj Iskon aplikaciji ili na korisničkim stranicama moj.iskon.hr .

Iskon e-račun je digitalno potpisan, te uz FINA CA certifikat možete utvrditi autentičnosti potpisa.

Kako postati korisnik e-računa?

E-račun možeš aktivirati putem Moj Iskon aplikacije, korisničkih stranica moj.iskon.hr ili pozivom na besplatan broj telefona 0800 1000.

E-račun će biti dostavljen na odabranu e-mail adresu svaki mjesec kao PDF privitak unutar e-maila. Za pregled računa potrebno je koristiti Adobe Reader

Ako aktiviraš putem korisničkih stranica moj.iskon.hr, u rubrici „Računi i plaćanje “ klikni na link „Pregled i promjena načina plaćanja“ te ispod osobnih podataka odaberi opciju „e-račun “ i već slijedeći račun dobit ćeš u elektronskom obliku, na korisničkim stranicama.

Želiš li promijeniti adresu za dostavu računa, ažuriraj ju na moj.iskon.hr korisničkim stranicama.
Ako ne znaš svoje podatke za pristup korisničkim stranicama (korisničko ime i lozinku), javi se u Iskonovu tehničku podršku za korisnike na besplatni broj telefona 0800 6320 ili pošalji upit e-mailom na adresu podrska@iskon.hr , s brojem telefona/mobitela na koji te naši djelatnici mogu kontaktirati.

Kako pristupati svojim e-računima?

E-računu možeš uvijek pristupiti putem zaprimljenih e-mailova, Moj Iskon aplikacije ili na korisničkim stranicama moj.iskon.hr , u sklopu rubrike „Računi i plaćanje “ na linku „Moj račun “.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.