• jednostavniji pregled računa
  • praćenje i analizu učinjenih troškova
  • pregledavanje računa u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta gdje možete pristupiti internetu
  • manje papira koji vam svakodnevno zatrpavaju poštanski sandučić

Što je E-Račun?

Prateći svjetske trendove, kako tehnološke tako i ekološke, uveli smo novi sustav izdavanja računa - elektronski račun. 

E-račun identičan je papirnatom računu, osim što ga dobivate u elektronskom obliku, na korisničke stranice moj.iskon.hr .

Kako postati korisnik e-računa?

E-račun možete zatražiti putem korisničkih stranica moj.iskon.hr ili pozivom na besplatan broj telefona 0800 1000.

Na korisničkim stranicama, u rubrici „Računi i plaćanje “ kliknite na link „Pregled i promjena načina plaćanja“ te ispod osobnih podataka odaberite opciju „e-račun “ i već slijedeći račun dobit ćete u elektronskom obliku, na vašim korisničkim stranicama.

Obavijest o isporučenim e-računima na vaše korisničke stranice slat ćemo vam na vašu kontakt e-mail adresu. Kako bismo vam pravovremeno i na pravu e-mail adresu slali obavijesti o dospijeću računa na korisničke stranice, molimo vas ukoliko već niste, ažurirajte svoje kontakt-podatke (e-mail adresa i broj mobitela) na korisničkim stranicama moj.iskon.hr .

Ukoliko ne znate svoje podatke za pristup korisničkim stranicama (korisničko ime i lozinku), javite se u Iskonovu tehničku podršku za korisnike na besplatni broj telefona 0800 6320 ili pošaljite upit mailom na adresu podrska@iskon.hr , s brojem telefona/mobitela na koji vas naši djelatnici mogu nazvati.

Kako pristupiti e-računu?

Korisnici e-računa svaki će mjesec primati obavijest na kontakt e-mail adresu da je račun kreiran i dostupan na korisničkim stranicama moj.iskon.hr , u sklopu rubrike „Računi i plaćanje “ na linku„Moj račun “.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.