• jednostavniji pregled računa
  • praćenje i analizu učinjenih troškova
  • pregledavanje računa u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta gdje možete pristupiti internetu
  • manje papira koji vam svakodnevno zatrpavaju poštanski sandučić

Što je E-Račun?

Iskonov e-račun je po svojem sadržaju i funkciji identičan papirnatom računu. Umjesto putem poštanske službe, dobivate ga u elektroničkom obliku direktno u svoj e-mail sandučić. Sve svoje izdane e-račune u svakom trenutku možete pregledati i na korisničkim stranicama moj.iskon.hr .

Iskon e-račun je digitalno potpisan, te uz FINA CA certifikat možete utvrditi autentičnosti potpisa.

Kako postati korisnik e-računa?

E-račun možete zatražiti putem korisničkih stranica moj.iskon.hr ili pozivom na besplatan broj telefona 0800 1000.

E-račun će vam biti dostavljen na odabranu e-mail adresu svaki mjesec kao PDF privitak unutar e-maila. Za pregled vašeg računa potrebno je koristiti Adobe Reader

Na korisničkim stranicama, u rubrici „Računi i plaćanje “ kliknite na link „Pregled i promjena načina plaćanja“ te ispod osobnih podataka odaberite opciju „e-račun “ i već slijedeći račun dobit ćete u elektronskom obliku, na vašim korisničkim stranicama.

Želite li promijeniti adresu za dostavu računa, ažurirajte ju na moj.iskon.hr korisničkim stranicama.
Ako ne znate svoje podatke za pristup korisničkim stranicama (korisničko ime i lozinku), javite se u Iskonovu tehničku podršku za korisnike na besplatni broj telefona 0800 6320 ili pošaljite upit e-mailom na adresu podrska@iskon.hr , s brojem telefona/mobitela na koji vas naši djelatnici mogu kontaktirati.

Kako pristupati svojim e-računima?

E-računu možete uvijek pristupiti putem zaprimljenih e-mailova ili na moj.iskon.hr , u sklopu rubrike „Računi i plaćanje “ na linku „Moj račun “.