Pojačaj svoj internet banner

Pojačaj svoj internet

Rješenja za savršen i jak internet bilo gdje u kući, pa čak i izvan nje. Surfaj na najjače!

Pojačaj svoj internet info

U ponudi imamo i pojačanje tvom internetu!

Ako već koristiš naše usluge, u ponudi imamo pojačanje ili dodatak tvom fiksnom internetu. Bez ugovorne obveze, dodatnih žica, instalacija & komplikacija.

Kućna Wi-Fi mreža uz Wi-Fi MESHtar

Kućna Wi-Fi mreža uz Wi-Fi MESHtar

Osnovni (S) paket, dovoljan za prostor do 50 m2, sadrži dva unaprijed umrežena uređaja. Jedan se spoji u modem (router), a drugi se uređaj postavi u prostor te se na taj način postojeći Wi-Fi signal iz routera, putem samo jedne mreže širi u prostoru te omogućava bezbrižno surfanje baš u svakom kutu.

Karakteristike usluge Wi-Fi MESHtar:

  • Brzina neta: kao na fiksnom priključku
  • Internet promet: FLAT
  • Potreban modem (fiksni internet)

Wi-Fi iz džepa uz Iskon.Mobile Wi-Fi

Wi-Fi iz džepa uz Iskon.Mobile Wi-Fi

SIM kartica s 60 GB prometa, koju jednostavno umetneš u tablet ili prijenosni router i surfaš bezbrižno gdje god se nalaziš (čak i ako nemaš router, odnosno fiksni internet) na brzini mobilnog interneta 600/150 Mbps LTE.

Karakteristike usluge Iskon.Mobile Wi-Fi:

  • Brzina neta: 600/150 Mbps LTE
  • Internet promet: 60 GB
  • Potreban prijenosni router ili tablet

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.