Dojavite nam sve nepravilnosti

ETIČKI KODEKS

Svaki zaposlenik, poslovni partner, korisnik ili dioničar, može prijaviti kršenje Kodeksa ponašanja kao i druge nepravilnosti u poslovanju, primjerice prijevare ili nezakonitosti u poslovanju. Iskon jamči punu povjerljivost postupka, a moguće su i anonimne dojave. 

Ukoliko raspolažete informacijama o nezakonitim ili neetičkim postupanjima Iskona-a ili nekog od njegovih partnera, dojavu o tome možete podnijeti kroz naš kanal za dojave. Dojave su strogo povjerljive.

Poštom

Hrvatski Telekom d.d. za Iskon (Odsjek za usklađenost poslovanja)
Etička linija
Radnička cesta 21
10000 Zagreb

Telefonom

0800 9823 (radnim danom od 9 do 15 sati)

Faxom

+385 7 5802 472

E-mailom

eticka.linija@t.ht.hr

Za prijavu nepravilnosti temeljem Zakona o zaštiti nepravilnosti obratite se na mail adresu: povjerljiva.osoba@iskon.hr . Povjerljiva osoba: Ana Krnić Kulušić, +385 99 4398 588.

Compliance za partnere HT Grupe

HT Grupa, kao dio DT Grupe, pridaje posebnu važnost usklađenosti poslovanja, odnosno vrednovanju i postupanju svih u njihovom svakodnevnom radu u skladu sa zakonima i internim propisima. Zakonito i etično ponašanje temeljna je osnova za postizanje povjerenja kupaca i poslovnih partnera u našu kompaniju. Kako bismo bili sigurni da svi dobavljači HT Grupe u globalnim opskrbnim lancima poštuju ljudska prava, vode brigu o uvjetima rada zaposlenika, zdravlju i sigurnosti te o pitanjima okoliša, HT Grupa očekuje od svojih dobavljača prihvaćanje Kodeksa ponašanja dobavljača HT Grupe, čije odredbe možete naći niže.

Poznajući postojeće rizike, možemo izbjeći moguće rizike i za Vas i za nas same. Zato vas pozivamo da sudjelujete u našim edukacijama jer to je prilika da naučite više o usklađenosti poslovanja i suzbijanju korupcije te kako naučeno primijeniti u svojem svakodnevnom radu.

 

Edukacija na hrvatskom jeziku
Edukacija na engleskom jeziku

-

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.