Iskon u svojem poslovanju i odnosu prema korisnicima primjenjuje visoke standarde sigurnosti i zaštite osobnih podataka.

Pristup osobnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe Iskona za obavljanje poslova održavanja, poboljšanja kvalitete i naplate usluga.

Prava koja proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka naši korisnici mogu ostvariti putem korisničkih stranica na Moj.Iskon.hr.

Zahtjevi korisnika za promjenama na očitovanjima volje i/ili privolama bit će realizirani u roku od 2 dana od podnošenja zahtjeva. 

 

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.