Upute za korištenje programskog vodiča

Programski vodič (EPG) služi za pregled popisa kanala, popisa emisija, te prikaz sadržaja emisija.

U njemu možete prebacivati kanale, postavljati snimanje emisija i pokretati snimljeni sadržaj (ako imate uslugu Iskon Snimalice) i postavljati podsjetnike za emisije koje ne želite propustiti.

Kako biste ušli u programski vodič, pritisnite tipku [EPG] na daljinskom upravljaču.

Na gornjoj polovici ekrana nalazi se popis emisija po kanalima (navigirate kroz kanale i emisije sa strelicama na daljinskom upravljaču).
Na donjoj polovici nalazi se opis emisije, i alatna traka.
Pritiskom na zeleni i žuti kvadratić možete lako prebaciti programski vodič na drugu kategoriju kanala ili datum, bez potrebe za suvišnim navigiranjem kroz sučelje strelicama.
Pritiskom na "OK" pojaviti će se dodatne opcije. Pojaviti će se izbornik u kojem možete odabrati nekoliko opcija poput: „Snimi“, „Snimi serijal“ (ako postoji opcija snimalice na tom kanalu), „Opis emisije“ koja Vam pokazuje kratak opis tražene emisije, kao i „Podsjetnik“, nakon čega podešavate koliko minuta prije početka emisije će vam iskočiti prozorčić s podsjetnikom.

Besplatni telefon tehničke podrške 0/24

0800 6320

Besplatni info telefon 8-20 h
(Usluge, paketi, ponude, cijene, dostupnost, računi...)

0800 1000

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.