Osvježenje Iskon.TV sučelja donosi bolju preglednost TV sadržaja te jednostavnije i lakše korištenje Iskon.TV sučelja. Imamo pregledniji redoslijed kanala i interaktivne mozaik kanale

POGLEDAJ VIDEO

REDOSLIJED KANALA

Svaki kanal nalazi se na svom rednom broju te su kanali poredani u tematske cjeline kako bi lakše pronašli sadržaj koji vas zanima.

Na primjer:

Sve filmske kanale možete naći na rednim brojevima od 101. na dalje, sve dokumentarne kanale od 201. na dalje, a sve sportske od 401. na dalje… i tako redom za sve tematske cjeline.

100

FILMSKI MOZAIK

101

CineStar TV

102

CineStar TV Action

103

CineStar TV Premiere 1

104

CineStar TV Premiere 2

105

Comedy Central

106

... 

200

DOKUMENTARNI MOZAIK

201

National Geographic

202

Nat Geo. Wild

203

History Channel

204

Viasat Explorer

205

Viasat History

206

... 

Klikni za cijeli redoslijed kanala

LISTANJE KANALA UNUTAR JEDNE KATEGORIJE

Novo ponašanje:

Pristupite li TV sadržaju putem tematskih kategorija tada se na daljinskom upravljaču strelicama gore/dolje krećete samo unutar te jedne kategorije (npr. dječje). Kliknete li tada na daljinskom upravljaču na brojku 1 prebacite ćete se na kanal na rednom broju 1. HRT 1.

INTERAKTIVNI MOZAIK KANALI

Sve tematske cjeline Filmski, Sportski, Dječji i Dokumentarni itd. počinju interaktivnim mozaikom s 9 kanala. Nalaze na rednim brojevima 100, 200, 300 itd. i postoji 8 takvih mozaika. Kretanjem strelicama na daljinskom upravljaču među 9 kanala unutar mozaika možete se lako prebacivati s jednog kanala na drugi te vidjeti naziv emisije koja je u tijeku i do kad traje ili odabrati za gledanje.

LISTA OMILJENIH KANALA - MOJI KANALI

Korištenjem funkcije "Moji kanali" omogućavate da su oni omiljeni uvijek na dohvatu ruke. Dodavanje novih kanala od strane Iskona u Iskon.TV ponudu neće remetiti listu vaših kanala, tako da je iskustvo korištenja uvijek prilagođeno vama i vašim navikama.

BRZO LISTANJE KANALA

Moguće je i brže kretanje tako da dužim pritiskom na gumb u par sekundi prelazite (preletite) veći broj kanala: FLY OVER, isprobajte! Naravno, možete koristiti i opciju "kanal-po-kanal" tako da pritisnete tipku za promjenu kanala s prekidima.

RADIO KANALI 

Radio kanali su dobili svoj redni broj (među svim ostalim TV kanalima) u programskom vodiču. Pristupate im putem programskog vodiča ili preko kategorija kanala.

ISKON.VIDEOTEKA

Iskon.TV sučelje donosi mogućnost da filmove u videoteci prilikom listanja stavljate u kategoriju „Moji omiljeni“.

RODITELJSKA ZAŠTITA 

Kada otključate PIN-om jedan kanal, unutar 1 minute su otključani i svi ostali kanali koji su pod roditeljskom zaštitom. Nakon isteka 1 minute kanali se automatski opet zaključavaju, osim kanala koji trenutno gledate.

Besplatni telefon tehničke podrške 0/24

0800 6320

Besplatni info telefon 8-20 h
(Usluge, paketi, ponude, cijene, dostupnost, računi...)

0800 1000

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.