Uputa za upravljanje korisničkim profilima
 
Iskon TV usluga vam omogućava postavljanje dodatnih korisničkih profila, za sve ukućane, koji se mogu prilagoditi individualnoj potrebi.
Za svaki profil možete mijenjati naziv, definirati zasebni popis kanala i podešavati stavke roditeljske zaštite.

Dodavanje profila
 
Za dodavanje dodatnog korisničkog profila, otvorite izbornik Postavke i u kategoriji TV sučelje odaberite Uredi korisnike -> Dodaj novog korisnika.

Unesite željeno korisničko ime putem daljinskog upravljača (tipkovnica funkcionira kao kod pisanja sms-ova na mobitelu).

Unos korisnika potvrdite tipkom [OK].

Promjena imena
 
Za promjenu imena, otvorite izbornik Postavke i u kategoriji TV sučelje odaberite Uredi korisnike te na trenutnom korisniku pritisnite [OK]. Potom odaberite Promijena imena korisnika.

Napomena: Promjena imena se obavlja na trenutno aktivnom profilu. Za promjenu imena drugog profila, potrebno je ulogirati se u njega i onda napraviti promjenu.
Promijenite ime u željeno, i potvrdite pritiskom na [OK].

Brisanje profila
 
Kako biste obrisali nepotrebne profile, otvorite izbornik Postavke i u kategoriji TV sučelje odaberite Uredi korisnike te na željenom korisniku pritisnite [OK]. Potom odaberite Briši korisnika.

Brisanje potvrdite tipkom [OK].

Promjena korisnika
 
Kako bi se prebacili iz jednog korisničkog profila u drugi, otvorite izbornik Postavke i u kategoriji TV sučelje odaberite Promijeni korisnika.

Potvrdite na [OK] da želite promijeniti korisnički profil, nakon čega će vas dočekati početni ekran Iskon TV-a gdje ćete odabrati željeni profil, i po potrebi unijeti PIN za njega.

Nakon odabira korisničkog profila, sučelje Iskon TV-a će se nanovo učitati, nakon čega ćete se naći u novom profilu.

Besplatni telefon tehničke podrške 0/24

0800 6320

Besplatni info telefon 8-20 h
(Usluge, paketi, ponude, cijene, dostupnost, računi...)

0800 1000

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.