Upute za korištenje

 
Iskon Snimalica dodatna je usluga u sklopu Iskon TV usluge.

  • omogućuje snimanje sadržaja na zahtjev po vašoj želji (na preko 100 kanala), ukupnog trajanja 1000 minuta
  • kontinuirano i automatski snima program na gotovo 40 kanala označenih u programskom vodiču, 168 sati (7 dana) unatrag i sadržaj snimljen tom kontinuiranom snimalicom ne ulazi u kvotu od 1000 minuta. 

Popis TV kanala koji se snimaju na zahtjev ili kontinuirano

Snimanje 

Kako bi postavili emisiju za snimanje, pritisnite tipku [EPG] na daljinskom upravljaču, i kroz sučelje programskog vodiča navigirajte do željene emisije.

Emisija je dostupna za snimanje ako ima oznaku Moguće snimiti.
Pritisnite tipku [OK] (opcije), i u izborniku odaberite Snimi. Sustav će vas tada informirati o raspoloživom prostoru za snimanje, i tražiti će potvrdu snimanja koje obavljate pritiskom na tipku [OK].

Jednom snimljena, emisija vam je na raspolaganju sljedećih deset dana, nakon čega se automatski briše.
Popis planiranih snimki možete naći u izborniku Snimalica, ili pritiskom tipke [DVR] i odabirom Rasporeda snimanja.

Ukoliko se predomislite, i želite poništiti planirano snimanje, odaberite neželjenu snimku unutar izbornika Raspored snimanja i pritiskom na tipku [OK] će vam se ponuditi izbornik sa opcijom za brisanje.

Pregled snimki
 
Kako biste pregledali snimljene emisije, pritisnite tipku [Menu]/[Portal] na daljinskom upravljaču i odaberite Snimalica izbornik, ili pritisnite tipku [DVR] na daljinskome. Uđite u Snimke emisija i pokrenite željenu snimku pritiskom tipke [OK] te odabirom opcije Gledaj.

Za zaustavljanje pokrenute snimke, pritisnite tipku Stop.

Odabirom opcije Obriši možete obrisati već pogledane snimke te osloboditi prostor za snimanje.

Kontinuirana snimalica
 
Ako imate zakupljenu uslugu Iskon Snimalice, možete u svakom trenutku pogledati zadnjih 168 sata (7 dana) sadržaja emitiranih na programima koji su označeni u programskom vodiču (EPG).
Da biste pokrenuli snimku pritisnite tipku [EPG] i u programskom vodiču navigirajte do emisije koju želite pokrenuti (emisije koje su snimljene i koje se mogu pokrenuti označene su svijetlo plavom bojom u programskom vodiču) i pritisnite tipku play kako bi je pokrenuli.

Ukoliko želite snimku pogledati i nakon isteka od 168 sati, možete je pohraniti unutar prostora koji su vam na raspolaganju u sklopu Iskon Snimalice.
Da biste pohranili snimku, pritisnite tipku [OK] i odaberite Spremi snimku emisije.

Prikazati će vam se preostalo raspoloživo vrijeme snimanja. Pritisnite [OK] kako biste potvrdili spremanje.

Bilješke
 
Bilješke služe za postavljanje oznake vremena unutar određene snimke. Kada gledate snimku, i želite je prekinuti, bilješke vam omogućavaju da nastavite gledati snimku gdje ste stali, bez potrebe da premotavate cijeli sadržaj.
Da biste postavili bilješku, dok traje snimka pritisnite plavu tipku (Napravi bilješku ) na daljinskom upravljaču. To će napraviti vremensku bilješku. Kako biste pokrenuli snimku od postavljene bilješke, pokrenite snimku i pritisnite zelenu tipku (Prikaži bilješke ) - to će otvoriti popis bilješki i odaberite željenu pritiskom na [OK].
Jedna snimka može imati ukupno pet različitih bilješki.

Besplatni telefon tehničke podrške 0/24

0800 6320

Besplatni info telefon 8-20 h
(Usluge, paketi, ponude, cijene, dostupnost, računi...)

0800 1000