Upute za korištenje Youtube aplikacije

Kako biste došli do YouTube aplikacije, na daljinskom upravljaču pritisnite tipku [Menu]/[Portal], te strelicama za lijevo ili desno navigirajte kroz sučelje dok ne namjestite ikonu YouTubea i pritisnite [OK]

Unutar aplikacije, postoji nekoliko kategorija koje se automatski popunjavaju sa sadržajem. Riječ je o najgledanijim, najbolje ocijenjenim, najpopularnijim, te nedavno traženim video isječcima.

Korisnici putem YouTube aplikacije mogu raditi vlastitu pretragu sadržaja, te videe pohranjivati u kategoriju "Moj video".

 

Da bi video uvrstili u svoj sadržaj, strelicama na daljinskom upravljaču navigirajte do kategorije "Pretraživanje" i pritisnite [OK]  

Navigirajući strelicama po virtualnoj tipkovnici, potvrđujete slova stiskom na tipku [OK].

YouTube aplikacija "predviđa" sadržaj, i shodno tome popunjava video sadržaje s desne strane, tako da ćete rijetko morati u potpunosti utipkati puni naziv videa.

Nakon što se željeni video pojavi s desne strane, navigirajte strelicama na njega. Video možete odmah pogledati pritiskom na tipku [OK] . Također možete ga pohraniti u kategoriju "Moj video" pritiskom na plavi kvadratić na daljinskom. Kada dodate snimku u "Moj video" ona će ostati spremljena u tom folderu. 

Navigirajte do kategorije "Moj video" iz koje možete pokrenuti sadržaj koji ste pohranili pritiskom na tipku [OK].

Snimke iz kategorije "Moj video" možete po želji i ukloniti pritiskom na crveni kvadratić na daljinskom upravljaču.

Besplatni telefon tehničke podrške 0/24

0800 6320

Besplatni info telefon 8-20 h
(Usluge, paketi, ponude, cijene, dostupnost, računi...)

0800 1000

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.