Izgled Iskon računa

Ovdje možete vidjeti izgled Iskon računa te jednostavno i brzo pronaći pojašnjenja i promjene.

U zaglavlju računa možete vidjeti za koji mjesec je račun, koliki je ukupan Iznos računa te koji je Rok plaćanja računa te jesu li utvrđeni nepodmireni računi na dan izdavanja računa.

Stavke računa su složene po grupi (Tipu) kojem pripadaju: Naknade, Popusti, Tel. pozivi ili Ostalo.Nazivi stavki u polju Opis usluge su promijenjeni kako bi bilo jasno o kojoj se usluzi radi, a za još veću preglednost dodatne informacije o stavci navedene su u stupcima Količina i Trajanje.

Uplatnica je prilagođena EU standardima kojima se plaćanje računa izvršava na IBAN broj (umjesto na broj žiro-računa). Na uplatnici se nalazi 2D bar kod koji omogućuje plaćanje računa na prodajnim mjestima koja imaju barkod čitač (konzum, Tisak, HP).

Okrenite prvu stranicu vašeg računa, na poleđini se nalaze važne informacije o plaćanju i kontakti kojima se možete obratiti za razna pitanja. U slučaju da je na vašem računu iskazano dugovanje posebno obratite pažnju na informacije pod naslovom Dugovanje koje se nalaze na poleđini.

Besplatni telefon tehničke podrške 0/24

0800 6320

Besplatni info telefon 8-20 h
(Usluge, paketi, ponude, cijene, dostupnost, računi...)

0800 1000

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.