GLASANJE JE ZAVRŠENO!

Hvala na sudjelovanju. You Rock! :)

Iskonova nagrada publike - Urban & 4

A tko su dobitnici Rock&Off nagradne igre?

1. Bookshelf zvučnici BOWERS & WILKINS 606 S2 ANNIVERSARY EDITION - Helena Klasan, Novska

2. ISKON POKLON PAKET - Josip Prgomet

3. ISKON POKLON PAKET - mailto:z********v@gmail.com'  (dobitnik obaviješten, čekamo povratne podatke za objavu)

Hvala svima na sudjelovanju i čestitke dobitnicima! :)

Elector nagrada publike - Insolate

A tko su dobitnici Elector nagradne igre?

1. Gramofon DENON DP-450 USB - Dinka Almasi Kolar

2. ISKON POKLON PAKET - Predrag Brlek

3. ISKON POKLON PAKET - mailto:p****k.p*****a@gmail.com ) (dobitnik obaviješten, čekamo povratne podatke za objavu)

Hvala svima na sudjelovanju i čestitke dobitnicima! :)

Hrvatski rock, alternativni, indie, elektronski i hip hop glazbenici dobili su vlastitu, nezavisnu novinarsku nagradu – Rock&OFF! Stručni žiri sastavljen od 83 novinara i medijskih djelatnika iz čak 40 različitih medija, koji već niz godina sustavno prate i usmjeravaju domaću glazbu, odabrali su najbolje glazbenike u Hrvatskoj u dva kruga glasanja i devet kategorija:Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak, Koncertni izvođač, te izvođači godine u žanrovskim kategorijama "Rock&Off", "Pop&Off", "Rap&Off", "Elektro&Off" te "Jazz&Off".
Tu je i naša, Iskon nagrada publike, jedina u kojoj dobitnika odabire glazbena publika umjesto predstavnika novinarske struke. Tako je, dobitnika svojim glasovima odabireš – ti!

Četvrto izdanje Nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“, u zajedničkoj produkciji Unisona, Tvornice Kulture i Hrvatskog društva skladatelja te pod pokroviteljstvom Iskona, održat će se 05. veljače 2022. godine u Tvornici kulture u Zagrebu.

U međuvremenu, sve novosti i aktualnosti nagrade možeš pratiti na službenoj web stranici Rock&OFF-a: www.rockoff.hr

Hrvatska elektronička glazbena scena iz godine u godinu bilježi sve veći broj izdanja te uspjehe na regionalnoj, ali i svjetskoj glazbenoj sceni. Pokretanje godišnje nagrade za elektroničku glazbu, koja bi istu valorizirala te približila široj javnosti, činilo kao logičan slijed događaja. Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko Društvo Skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture,  organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez, a sponzor Iskon.Nagrada se dodjeljuje u 8 kategorija. U 7 kategorija finaliste i pobjednike odabiru predstavnici novinarske struke koji u svakodnevnom radu prate elektroničku glazbenu scenu, dok u posljednjoj kategoriji Iskon nagrada publike pobjednika odabire glazbena publika.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.