GLASOVANJE JE ZAVRŠENO! 

Hvala na sudjelovanju. You rock! :)

Tko su dobitnici vrijednih glazbenih nagrada?

PlayStation 5

Matea Kekez

Projektor

Nina Vrdoljak 

Gramofon

Mario Dadić 

SHIP festival s hotelom 

Martin Peranović

Rock&Off je nezavisna novinarska nagrada za najbolja rock i žanrovski vezana ostvarenja na domaćoj sceni. Dok stručni žiri čine glazbeni novinari i urednici iz čak 50 različitih medija, Iskonovu nagradu publike dodjeljuju fanovi rock glazbe putem online glasovanja. 

Peto izdanje Nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“, u zajedničkoj produkciji Unisona, Tvornice Kulture i Hrvatskog društva skladatelja te pod pokroviteljstvom Iskona, održat će se 2. veljače 2024. godine u Tvornici kulture u Zagrebu.

Sve novosti možeš pratiti na službenoj web stranici Rock&OFF-a: www.rockoff.hr

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.