Kako bi upravljanje i nadzor nad tvojom Smart Wi-Fi mrežom bilo još jednostavnije možeš preuzeti AirTies Wi-Fi aplikaciju:

Klikni za iOS

Klikni za Google play

Obavezna registracija

Nakon uspješne instalacije potrebno se registrirati. Pritom je dovoljno prijaviti se ispravnom e-mail adresom i upisati ispravni verifikacijski kod koji dobivaš unutar par sekundi na svoju e-mail adresu.

Instalacija uređaja putem aplikacije

Kako bi se uspješno instalirala usluga putem aplikacije, za početak mobitel ili tablet treba biti spojen na trenutnu (uobičajenu) Wi-Fi mrežu. Nakon registracije, pažljivo prati korake kroz koje te vodi aplikacija. Prilikom toga, imaš mogućnost personalizirati naziv svakog uređaja koji postavljaš kako bi kasnije kroz aplikaciju bilo lakše prepoznati gdje je taj uređaj spojen (Hodnik, Ured, Dnevni itd.). Nakon što su se uređaji uparili možeš promijeniti naziv mreže i šifru (ukoliko naziv mreže i šifra ostanu isti kao i na prijašnjoj Wi-Fi mreži, svi uređaji će se automatski spojiti na novu Iskon Smart Wi-Fi mrežu).

Ako želiš kvalitetniju podršku i uslugu (što ti svakako preporučujemo) potrebno je dati privolu za prikupljanje podataka. Prikupljaju se isključivo sistemski podaci (podržani standardi tvojih uređaja, kvaliteta veze, dostupnost itd.) i koriste se samo u svrhu kvalitetnijeg održavanja usluge. Privolu u svakom trenutku možeš dati ili povući u postavkama aplikacije (Application Settings > Service Settings).

Funkcionalnosti aplikacije

Kroz aplikaciju osim nadzora imamo i mogućnost upravljanja sa Iskon Smart Wi-Fi mrežom.

Nadzor

Kroz opciju „My Network“ i „My Devices“ vidi se broj uređaja spojenih u Iskon Smart Wi-Fi mrežu, kvaliteta međusobne veze i maksimalne teoretske propusnosti bežične veze.

Parental Control

Svim uređajima koji su se spajali na Smart Wi-Fi mrežu u postavkama možeš odrediti vremenski period u danu kada smiju koristiti pristup internetu (npr. Izmedju 21:00-23:00h) ili im u potpunosti zabraniti pristup na 24h označavanjem opcije „Black list the Client“. 

Potrebno je odabrati uređaj na koji želite primjeniti postavke. Naziv uređaja vidljiv u aplikaciji ovisi o postavkama uređaja (neki uređaji automatski šalju ime kao što je npr. Antonela's iPhone, dok neki imaju generička imena poput Android-kjsdgfasi34j28743.) Kako biste prepoznali naziv uređaja na kojeg želite primijeniti postavke, pronađite naziv u informacijama o uređaju.

Wi-Fi za goste

Osim konfiguracije osnovne Smart Wi-Fi mreže, kroz opciju „Guest Network“ možeš kreirati i dodatnu mrežu s drugačijim postavkama (naziv i šifra).

Imaš dodatnih pitanja vezano uz aplikaciju?    

Stojimo ti na raspolaganju putem maila smartwifi@iskon.hr.