Iskonovci su navikli na SMART

Uzmi Iskon SMART paket i besplatno odaberi dodatnih 5000 sati filmova, serija i sporta ili Iskon.Smart Wi-Fi!

Iskon.TV je pametan i prilagođen tebi. Zna što voliš gledati u svako doba dana i preporučuje ti točno onaj TV sadržaj koji želiš. Gledaj dobro poznato ili otkrij potpuno novo, Iskon.TV će te uvijek ugodno iznenaditi.

Uz Iskon.TV više ne trebaš žuriti doma na omiljenu seriju. Iskon.TV snima i sprema sadržaj tako da ti je dostupan kada god to poželiš. Iskoristi akciju i potpuno besplatno obogati svoj Iskon.TV dodatnim 5000 sati TV sadržaja na ukupno preko 120 TV programa. Čeka te svaki tjedan:

             350 filmova

•             300 dokumentaraca

•             2500 epizoda serija

•             1000 crtića

•             500 sportskih događaja

•             350 ostali raznovrsni sadržaj

Uživaj u suncu i kavi poslije posla, a vikendom ujutro nadoknadi cijeli tjedan TV sadržaja.

Nema više kopanja po menijima, beskrajnog prebacivanja programa i tipkanja na nespretnim „on-screen“ tipkovnicama. S novim TV sučeljem sav se sadržaj nalazi na jednom mjestu, personaliziran i kategoriziran baš za tebe. Uzmi daljinski, stisni 0 i uživaj.

Toliko je dobar da ima svoj video:

Iskon.Smart Wi-Fi ti omogućuje 100% pokrivenosti svakog prostora Wi-Fi signalom. Već u osnovnom paketu dobivaš dva uređaja, koji su dovoljni za pokrivenost kuće, većeg stana, apartmana i ugostiteljskog ili drugog poslovnog prostora Wi-Fi signalom. Za veće prostore lako i bez ugovorne obveze nadogradi osnovni paket s do 4 dodatna uređaja. Tako svi mogu nesmetano uživati u surfanju na odličnom signalu!

Zaboravi na spoticanje o žice i kablove i paniku kod brisanja prašine jer „što ako nešto pomaknem i nestane interneta“. Jedan se Smart Wi-Fi uređaj uključi u ruter, a drugi se postavi gdje god ti to odgovara. Uređaji su međusobno povezani i rade zajedno kako bi ti putem samo jedne mreže osigurali brz i pouzdan Wi-Fi signal putem samo jedne mreže u svakom kutku prostora.

Instalacija Iskon.Smart Wi-Fi uređaja nevjerojatno je jednostavna i bez ikakvih dodatnih troškova. Prilikom instalacije i upravljanja može ti pomoći i aplikacija kojom jednostavno možeš upravljati Wi-Fi mrežom. Uz Parental control odredi mališanima kada je vrijeme za pisanje zadaće, a kada za surfanje. Guest network ti daje kontrolu nad mrežom, samostalno odredi tko se i kada može spojiti.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.