Uređaj će biti naplaćen u sklopu redovnog računa Iskon Interneta. Jamstvo na uređaj iznosi 24 mjeseca od dana preuzimanja uređaja i važeće je uz priloženi jamstveni list i račun. U slučaju neispravnosti rada uređaja odnosno kvara uređaja, potrebno je obratiti se serviseru.

Servis osigurava tvrtka: MMM Agramservis d.o.o., Slavonska avenija 22d, 10000 Zagreb, OIB: 77209285118.

Podaci za kontakt servisera:
MMM Agramservis d.o.o.
Slavonska avenija 22d
10000 Zagreb

Informacije: 01 2456 555

E-mail: info@agramservis.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 08:00 - 18:00h
Sub: 08:00 - 13:00h

Sukladno važećim propisima o zaštiti potrošača, kupac ima pravo izvršiti povrat uređaja, u roku od 14 dana od dana zaprimanja uređaja. Trošak povrata snosi kupac. Eventualni prigovori koji nisu vezani uz ispravnost rada uređaja podnose se Službi reklamacija Iskona u pisanom obliku, uključujući i elektronskim putem, na adresu elektroničke pošte reklamacije@iskon.hr.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.