Gledanje na zahtjev banner

Gledanje na zahtjev

Gledaš što želiš, kad želiš… s hrvatskim prijevodom, sinkroniziranim crtićima i bez reklama!

HBO info

Tisuće i tisuće sati najboljih serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom na svim tvojim ekranima.

HBO slider

Pickbox info

Pickbox now

Za uživanje u holivudskim i britanskim hit-serijama, ali i u najboljim serijama na ostalim europskim jezicima (španjolski, talijanski, norveški itd.) i filmskim klasicima.

Pickbox slider

RTL play premium info

Voyo vam donosi omiljene RTL-ove emisije 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama! Tu vas čeka i više od 1500 filmova, hit-serija, showova te sinkroniziranih crtića.

RTL play premium slider

7 dana unazad info

Uz automatsku snimalicu, koja sama snima i sprema sadržaj zadnjih 7 dana na gotovo svim programima, sav sadržaj gledaš baš tad kad tebi to odgovara. Stisni pauzu za kokice, premotaj reklame i uživaj po svom!

7 dana unazad slider

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.