Gledanje na zahtjev banner

Gledanje na zahtjev

Gledaš što želiš, kad želiš… s hrvatskim prijevodom, sinkroniziranim crtićima i bez reklama!

HBO info

Više od 6700 sati najboljih serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom na svim tvojim ekranima.

HBO slider

Pickbox info

Pickbox now

Za uživanje u holivudskim i britanskim hit-serijama, ali i u najboljim serijama na ostalim europskim jezicima (španjolski, talijanski, norveški itd.) i filmskim klasicima.

Pickbox slider

RTL play premium info

PLAY Premium je usluga na zahtjev s novim i kultnim hit serijama, zabavnim showovima, omiljenim dječjim sadržajima i filmskim hitovima iz regije i svijeta.

RTL play premium slider

7 dana unazad info

Uz automatsku snimalicu, koja sama snima i sprema sadržaj zadnjih 7 dana na gotovo svim programima, sav sadržaj gledaš baš tad kad tebi to odgovara. Stisni pauzu za kokice, premotaj reklame i uživaj po svom!

7 dana unazad slider

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.