Iskon.Play banner

Iskon.Play TV

Preporučamo kombinaciju TV sadržaja za samo 4,50 €/mj. bez ugovorne obveze.

Uz Izvrstan MIX dobivaš i akciju Filmski MIX 6 mj. besplatno!

Iskon.Play benefiti - ikone

Zašto je Iskon.Play TV tako super?

 • Biraj svoje programe

  Uz Iskon.Play TV osjeti slobodu odabira. Samostalno izaberi paketiće programa koje zaista trebaš i želiš gledati.

 • Bez ugovorne obveze

  Ne brini za ugovornu obvezu, nema je. Koristiš i plaćaš koliko želiš, a otkazati možeš u svakom trenutku.

 • Gledaj gdje god želiš

  Iskon.Play TV možeš gledati na prenosivom uređaju iz naše ponude ili na bilo kojoj Android TV 8+ kompatibilnoj opremi. Uživaj u svojim najdražim programima bilo gdje i bilo kada.

 • HD kvaliteta slike i moderno sučelje

  Najbolja kvaliteta slike koju tvoja linija i tip televizora podržavaju. Nevjerojatno jednostavno, brzo i lijepo korisničko sučelje.

 • 7 dana unazad & gledanje na zahtjev

  Sadržaj se čuva čak 7 dana unazad na programima uživo, a dostupno ti je i nekoliko opcija gledanja na zahtjev. Nadoknadi propušteno kad god ti odgovora.

NAJBOLJI IZBOR PROGRAMA PO TVOJOJ MJERI

Iskon.Play TV scroller

Paketići programa

Iskon.Play TV aplikacija

Iskon.Play TV i druge super aplikacije na tvom velikom ekranu

Preuzmi Iskon.Play TV aplikaciju na svoj Android TV

Iskon.Play TV aplikacija može se preuzeti u Google Play trgovini, a za njeno preuzimanje potrebno je imati Android TV 8+ kompatibilan uređaj ili prenosiv uređaj iz naše ponude koji možeš unajmiti (Android TV box).

Zabavi se i uz ostale cool aplikacije iz Google Play trgovine

Android TV uređaj iz naše ponude omogućit će ti da putem trgovine Google Play skidaš preko 5000 aplikacija: sport, glazba, filmovi, gaming, treninzi, karaoke, što god želiš…

Saznaj više o Google Play aplikacijama >

Za koga je idealan Iskon.Play TV?

Za koga je idealan Iskon.Play TV?

Za sve koji žele gledati samo ono što im se gleda

Ne moraš više birati između 50 ili 150 programa. Sam izaberi paketiće TV sadržaja koje želiš, a možeš se predomisliti i mijenjati ih svaki mjesec.

Za sve koji žele uživati u televiziji na vikendici, na odmoru

Uživaj bilo gdje i bilo kada jer Iskon.Play TV možeš gledati na prenosivom uređaju iz naše ponude ili gdje god imaš Android TV 8+ kompatibilan uređaj. Ideš li u vikendicu ili u kuću na more, jednostavno uključi uređaj, spoji se na Wi-Fi i tvoj sadržaj je spreman.

Za sve koji vole mir u kući

Idealno i povoljno rješenje za dječju ili drugu sobu gdje nemaš provedenu kućnu instalaciju za internet i televiziju. Klinci tako mogu uživati po svom, dok ti imaš svoj mir za rad ili odmor. Bez svađe oko daljinskog!

Često ste nas pitali...

Za gledanje Iskon.Play TV aplikacije nije potrebno prethodno kupiti ili iznajmiti uređaj iz naše ponude ukoliko već imaš Android TV 8+ uređaj koji je kupljen nakon 2018. To podrazumijeva Android televizore, boxeve i stickove.
Najam Iskonovog uređaja je 2,96 €/mj. bez ugovorne obveze ili besplatno uz ugovornu obvezu 24 mj.

Lagan i jednostavan uređaj za korištenje koji svaki televizor pretvara u pametan TV zbog svog Google Android TV operativnog sustava. Uz uređaj će ti biti dostupno i preko 6.000 aplikacija iz Google Play trgovine, Google Assistant, ali i mogućnost prijenosa sadržaja s drugih uređaja na tvoj TV. 
Uz uređaj dobivaš jednostavan i pametan daljinski za još impresivnije korištenje, a zbog napredne Bluetooth tehnologije ne treba biti uperen u TV. 

Da, Iskon.Play TV možeš gledati bilo gdje imaš internet i odgovarajuću Android TV 8+ opremu ili televizor. Ako nemaš ništa od navedenog, možeš iznajmiti Android TV uređaj iz naše ponude koji podržava našu Iskon.Play TV aplikaciju. 

Iskon.Play TV radi na bilo kojem internetu, fiksnom ili mobilnom. Radi i izvan granica Hrvatske, na teritoriju država članica EU, uz uvjet da tamo boravite maksimalno 3 mjeseca tijekom perioda od godine dana. Preporučamo korištenje neograničenog (flat) interneta kako ne bi imali dodatne troškove zbog potrošnje internetskog prometa.

Iskon.Play TV programi i sadržaji su automatski uključeni u HD kvaliteti. Usluga će se automatski prilagođavati prema kvaliteti i brzini internet linije na koju je spojen uređaj i prema rezoluciji tvog televizora. Tako ti se isporučuje najbolja kvaliteta slike koju možeš imati u tom trenutku i pod tim okolnostima.

Iskon.Play TV je usluga bez ugovorne obveze i možeš ju otkazati kad god više ne želiš koristiti. Jedini uvjet je obavezno korištenje usluge prvih mjesec dana tako da će usluga biti deaktivirana točno 30 dana ako je zahtjev za deaktivaciju podnesen prije isteka prvog mjeseca korištenja. Deaktivaciju usluge možeš zatražiti pozivom na 0800 1000 ili slanjem e-maila na iskonovac@iskon.hr. Kod otkaza usluge potrebno je vratiti uređaj i daljinski za Iskon.Play TV ukoliko su bili u najmu.

Podsjećamo - biraš sve po svom! Dovoljno je izabrati samo jedan paketić. Svaki mjesec moći ćeš mijenjati paketiće TV sadržaja i programa po želji.

Cijene paketića su već od 0,41 €/mj.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

 • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.