Uređaji banner

Uređaji iz naše ponude koji podržavaju Iskon.Play TV aplikaciju

Za gledanje Iskon.Play TV aplikacije potreban je Android TV uređaj, ako nemaš svoj, biraj uređaj koji možeš unajmiti ili kupiti.

Iskon.Play TV uređaji info

Android TV uređaj - Xiaomi TV stick 4K

Prenosiv i kompaktan stick koji će svaki zaslon pretvoriti u „pametni”. Xiaomi TV stick 4K opremljen je ultra visokom razlučivosti, a uz njega se dobije i Bluetooth daljinski za još impresivnije iskustvo. Svojom veličinom stane u džep, a spaja se Bluetoothom ili WiFi-jem. Uređaj se kupuje uz Iskon.Play TV te ostaje u trajnom vlasništvu.

Saznaj više

Android TV uređaj - box

Mali i prenosivi Android TV box povezuje se s internetom putem Wi-Fi signala. Uz njega svaki TV postaje "pametan TV". Može se zatvoriti i u ormarić ispod televizora - radi putem Bluetootha. Uređaj se iznajmljuje uz Iskon.Play TV.

Saznaj više

Android box features

Bez problema poveži uređaje poput tipkovnice, miša, slušalica ili gamepada.

Jednostavno prebaci sadržaj s mobitela ili tableta na TV.

Uživaj u omiljenim videima, od sad i na velikom ekranu.

Na raspolaganju ti je preko 5000 Google Play aplikacija.

Bez dodatnih žica, Iskon.Play TV povezuje se putem Wi-Fi signala.

Super je što putem Android TV boxa možeš gledati sadržaje s USB-a (fotografije, snimke, dokumente…) na svom velikom ekranu.

Chromecast banner

Prebaci sadržaj s mobitela na TV

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.