Uvjeti korištenja usluga u Iskon nepokretnoj mreži uz istovremeno korištenja usluga u pokretnoj mreži Hrvatskog Telekoma

Članak 1

Sadržaj uvjeta korištenja 

1. Ovim uvjetima korištenja usluga u Iskon nepokretnoj mreži uz istovremeno korištenje usluga u pokretnoj mreži Hrvatskog Telekoma (u daljnjem tekstu: uvjeti korištenja) uređuju se odnosi između Iskon Internet d.d. (u daljnjem tekstu: Iskon) s jedne strane te korisnika Iskonovih usluga u nepokretnoj mreži (dalje u tekstu: korisnik Iskon usluga) s druge strane u situaciji kada korisnik koristi jednu od Iskonovih usluga u nepokretnoj mreži i jednu od usluga Hrvatskog telekoma d.d. (u daljnjem tekstu: HT) u pokretnoj mreži.

2. Sudjelovanjem u promotivnoj akciji ''Popust uz HT mobilnu ponudu'' koja uključuje korištenje usluga Iskona u nepokretnoj mreži, kako su definirane Cjenikom Iskon Interneta d.d. za privatne korisnike, te istovremenim korištenjem u zajedničkom kućanstvu barem jedne od ponude u pokretnoj mreži Hrvatskog Telekoma: XS, S, M, L, Unlimited, M dostupnu uz Iskon fiksnu ponudu, L dostupnu uz Iskon fiksnu ponudu (dalje u tekstu: HT mobilna ponuda), odnosno korištenjem Iskon usluge u nepokretnoj mreži i jedne od navedenih HT mobilnih ponuda, korisnik Iskon usluga prihvaća ove uvjete korištenja.

3. Zajedničkim kućanstvom za potrebe ovih uvjeta korištenja, smatra se situacija kada  su adresa priključka usluge u nepokretnoj mreži i adresa korisnika usluge u pokretnoj mreži s osobne iskaznice ili dolazna adresa HT-ovog računa za uslugu u pokretnoj mreži iste.

4. Korisnik Iskon usluga u nepokretnoj mreži može ugovoriti promotivnu akciju „Popust uz HT mobilnu ponudu“ prema pravilima navedenim u članku 2. ovih uvjeta korištenja, dostupnu od 8.10.2020. godine do objave datuma završetka.

 

Članak 2

Uvjeti promotivne akcije ''Popust uz HT mobilnu ponudu''

1. Za sudjelovanje u promotivnoj akciji ''Popust uz HT mobilnu ponudu'' korisnik jedne od Iskon usluga u nepokretnoj mreži, kako su definirane Cjenikom Iskon Interneta d.d. za privatne korisnike, ili član njegovog kućanstva, treba ugovoriti jednu od HT mobilnih ponuda u  pokretnoj mreži HT-a.

2. Sudjelovanjem u promotivnoj akciji „Popust uz HT mobilnu ponudu“ korisnik Iskon usluge u nepokretnoj mreži ostvaruje popust na mjesečnu naknadu za ugovoreni  paket u nepokretnoj mreži kako je  objavljeno u Cjeniku Iskon Internet d.d. za privatne korisnike.

3. Promotivna akcija „Popust uz HT mobilnu ponudu“ ugovara se uz sklapanje ugovora za Iskonovu uslugu u nepokretnoj mreži uz ugovornu obvezu u trajanju od 24 mjeseca, uz istovremeno korištenje najmanje jedne  HT mobilne ponude u pokretnoj mreži  unutar istog kućanstva kako je prethodno opisano.

4. Nakon isteka 24 mjeseca obveznog trajanja ugovora korisnik Iskonovih usluga koji je sudjelovao u akciji „Popust uz HT mobilnu ponudu“ i ostvario pravo na popust na mjesečnu naknadu na Iskonov paket nastavlja i dalje koristiti postojeću Iskon uslugu uz isti popust sve dok on ili član njegovog kućanstva istovremeno ima aktivnu  HT mobilnu ponudu  u pokretnoj mreži kako je opisana u članku 1. ovih uvjeta korištenja.

5. Ukoliko tijekom 24 mjeseca trajanja ugovorne obveze dođe do raskida ugovora za HT-ovu mobilnu ponudu  u pokretnoj mreži, mijenjaju se uvjeti na Iskonovoj usluzi u nepokretnoj mreži na način da korisnik koji je ostvarivao popust automatski prelazi na novu Iskonovu ponudu (u Cjeniku Iskon Interneta d.d. za privatne korisnike je naznačena nova ponuda na koju korisnik prelazi) sa povećanom mjesečnom naknadom koja se primjenjuje i nakon isteka ugovorne obveze. 

6. Ukoliko tijekom 24 mjeseca trajanja ugovorne obveze dođe do raskida ugovora za Iskonovu uslugu u nepokretnoj mreži nastupaju redovne posljedice raskida ugovora opisane Općim uvjetima korištenja Iskon Interneta d.d., dostupni na www.iskon.hr/uvjeti-koristenja, a samostalno dostupne  HT mobilne ponude  korisnik može i dalje nastaviti koristiti, dok kod mobilnih ponuda HT-a koje nisu samostalno dostupne (M dostupnu uz Iskon fiksnu ponudu i L dostupnu uz Iskon fiksnu ponudu) korisnik prelazi na mobilne tarife HT-a kako je to opisano u  specifikaciji  predmetne ponude na web stranicama Hrvatskog Telekoma.

7. Ugovaranjem nekog drugog Iskonovog paketa usluga ili bilo kojeg drugog popusta, akcije ili promotivne pogodnosti, korisnik gubi pravo na popust iz promotivne akcije ''Popust uz HT mobilnu ponudu''.

 

Članak 3

Pravila ugovaranja promotivne akcije za korisnike Iskon usluga 

1. Promotivna akcija ''Popust uz HT mobilnu ponudu'' dostupna je novim i postojećim privatnim korisnicima Iskon usluga koji ugovore jedan od  paketa Iskona na kojem je dostupna ova promotivna akcija kako je navedeno u Cjeniku Iskon Internet d.d. za privatne korisnike.  

2. Postojeći privatni korisnici Iskon usluga mogu sudjelovati u ovoj promotivnoj akciji ukoliko trenutno nisu pod ugovornom obvezom ili ukoliko je to u skladu sa pravilom prelaska na novi ugovor sa novom ugovornom obvezom.  

 

Članak 4

Korištenje usluga u Iskon nepokretnoj mreži uz korištenje usluga u pokretnoj mreži HT-a 

1. Korisnik određenih Iskonovih usluga u nepokretnoj mreži (koje su kao takve definirane u Cjeniku Iskon Interneta d.d. za privatne korisnike) ili član njegovog kućanstva može ugovoriti i istovremenu koristiti jednu od HT mobilnih ponuda u pokretnoj mreži, kako su prethodno definirane, a da pri tome ne sudjeluju u promotivnoj akciji ''Popust uz HT mobilnu ponudu''.

 

Članak 5.

Razmjena podataka  

1. Za sudjelovanje u promotivnoj akciji ''Popust uz HT mobilnu ponudu'' nužno je da se u istom kućanstvu istovremeno koriste usluge Iskona u nepokretnoj mreži i usluge HT-a u pokretnoj mreži. Tako korisnik može ugovoriti uslugu HT-a u pokretnoj mreži i uslugu Iskona u nepokretnoj mreži te temeljem toga ostvariti određenu pogodnost ili benefit. Isto tako, za ugovaranje M dostupne uz Iskon fiksnu ponudu ili L dostupne uz Iskon fiksnu ponudu, nužno je istovremeno korištenje Iskon ponude u nepokretnoj mrežu u zajedničkom kućanstvu. U navedenim slučajevima (sudjelovanje u navedenoj promotivnoj akciji i ugovaranjem M dostupne uz Iskon fiksnu ponudu ili L dostupne uz Iskon fiksnu ponudu) radi se o jedinstvenoj ponudi te je stoga radi ispunjenja ugovora nužno razmjenjivati određene podatke korisnika između oba davatelja usluga. Podaci koji se razmjenjuju su ugovorni podaci iz točke 4.1., a obrađuju se u svrhe iz točke 5. Politike zaštite privatnosti korisnika Iskon Interneta, a osobito u svrhe izvršenja ugovora.

 

Članak 6.

Završne odredbe 

1. Na sve ostale odnose koji nisu definirani ovim uvjetima korištenja i uvjetima korištenja HT-a za ovu promotivnu akciju primjenjuju se Opći uvjeti korištenja Iskon Interneta d.d.

 

Datum: 8.10.2020.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.