1. Iskon.TV player usluga je koja korisnicima Iskon.TV usluge omogućava praćenje  određenih programskih sadržaja (tv programa) iz ponude Iskon.TV-a putem mobilnih uređaja te putem osobnih računala spojenih na Internet. Popis mobilnih  uređaja i odgovarajućih operativnih sustava putem kojih je moguće korištenje ove usluge možete pronaći ovdje .

2. Mogućnost korištenja Iskon.TV player usluge imaju isključivo korisnici nekog od Iskon TV paketa. Upotreba Iskon.TV player usluge ograničena je samo i isključivo na područje Republike Hrvatske.

3. Iskon.TV player usluga aktivira se na zahtjev korisnika i to putem korisničkih web stranica na moj.iskon.hr , putem TV uređaja – korištenjem PIN-a, te putem poziva Iskonovoj službi na broj telefona 0800 1000.

4. Smatra se da je usluga aktivirana te sklopljen ugovor za korištenje usluge od trenutka kada korisnik dobije pisanu potvrdu o aktivaciji.

5. Deaktivacija usluge vrši se putem korisničkih web stranica, putem TV uređaja – uz korištenje PIN-a, te putem poziva na 0800 1000. Smatra se da je usluga deaktivirana i raskinut ugovor za korištenje usluge od trenutka kada korisnik dobije pisanu potvrdu.

6. Korisnik može putem Iskon.TV player usluge pratiti TV programe samo na jednom istovrsnom uređaju istovremeno (istovremeno i putem interneta i mobilnog uređaja, ali ne istovremeno putem dva mobilna uređaja). 

7. Sadržaj dostupan putem Iskon.TV player usluge namijenjen je isključivo za privatnu upotrebu korisnika te nije namijenjen za javno prikazivanje.

8. Prilikom korištenja Iskon.TV player usluge dolazi do generiranja dodatnog podatkovnog  prometa. Korisnik je suglasan i prihvaća da će tako nastale troškove prometa podmirivati onom pružatelju usluga putem kojeg je takav promet i ostvaren.

9. Korisnik je suglasan i prihvaća da se Iskon.TV player usluga pruža po „best effort“ principu te da neće uvijek biti dostupna pod istim uvjetima i s jednakom kakvoćom isporučene usluge.

10. Ovi Posebni uvjeti dostupni su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Iskona i na službenoj Internet stranici Iskona: http://www.iskon.hr. Ovi Posebni uvjeti dostavit će se Korisniku prilikom aktiviranja Iskon.TV player usluge.

11. Ovi Posebni uvjeti stupaju na snagu i primjenjuju se danom objave.

12. Na sve međusobne odnose između Iskona i Korisnika koji nisu uređeni ovim Posebnim uvjetima (primjerice korištenje osobnih podataka, cijene i način plaćanja, podnošenje prigovora, prestanak Korisničkog ugovora itd.) primjenjuju se Posebni uvjeti Iskon Interneta za Iskon.TV uslugu, te Opći uvjeti Iskon Interneta d.d. za javne komunikacijske usluge za krajnje korisnike. U slučaju neslaganja u pogledu uređenja Iskon.TV player usluge, redoslijed primjene propisa je: Posebni uvjeti korištenja Iskon.TV player usluge, Posebni uvjeti Iskon Interneta za Iskon.TV uslugu te Opći uvjeti Iskon Interneta d.d. za javne komunikacijske usluge za krajnje korisnike.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.