1. članak – predmet uvjeta

1.1. Svi Iskon.Play TV korisnici koji to postanu u promo periodu ostvaruju poklon pogodnost nakon prvog plaćenog računa za Iskon.Play TV uslugu (dalje u tekstu: usluga) uz uvjet da je ista naručena putem web kanala. Poklon se sastoji od majice, papuča i deke (dalje u tekstu: poklon)

1.2. Sudjelovanjem u Iskon.Play TV web poklon promociji (dalje u tekstu: promocija), korisnik prihvaća ove uvjete korištenja.

1.3. Promocija traje od 13.3.2023. do isteka zaliha poklona i dostupna je novim korisnicima koji u navedenom razdoblju putem web kanala naruče uslugu.

1.4. Poklon ostvaruju korisnici koji u navedenom periodu naruče uslugu te podmire prvi račun. Nakon podmirenja računa, kreće isporuka poklona na adresu koju je korisnik naveo u prijavi. Adresa dostave poklona je adresa vlasnika usluge koju korisnik ispunjava u procesu narudžbe na web kanalu.

1.5. Iskon se obvezuje po isteku zaliha poklona, ugasiti promociju, tj. omogućiti da ista nije vidljiva niti dostupna na web stranicama.

1.6. U slučaju zlouporabe promocije i/ili postupanja korisnika u suprotnosti s ovim Uvjetima korištenja, Iskon zadržava pravo onemogućiti korisniku daljnje korištenje iste.

1.7. Informacije o obradi i zaštiti osobnih podataka korisnika dostupne su na www.iskon.hr. Na sva pitanja obrade i zaštite osobnih podataka korisnika koja nisu regulirana u ovim uvjetima korištenja primjenjuje se Politika zaštite privatnosti korisnika Iskon Interneta objavljena na internetskoj stranici Iskona.

2. članak – podrška korisnicima

2.1. Ako Korisnik ima pitanja vezanih uz promociju i proizvod, pitanja se mogu poslati elektroničkim putem na adresu info@iskon.hr ili pozivom na 0800 1000.

3. članak – završne odredbe

3.1. Ovi uvjeti korištenja dostupni su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Iskona i na službenoj internetskoj stranici Iskona: https://www.iskon.hr/Uvjeti-koristenja. Iskon zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja o čemu će korisnike obavijestiti putem svoje internetske stranice.

3.2. Na sva prava i obveze korisnika i Iskona vezano uz odnose koji nisu definirani ovim uvjetima promocije, a tiču se usluge Iskon.Play TV, primjenjuju se Uvjeti korištenja Iskon.Play TV.

3.3. Ovi uvjeti korištenja stupaju na snagu i primjenjuju se danom objave.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.