January 28, 2020.

Od 28.01.2020. na Iskon.TV stižu novi sportski Arena Sport kanali, a 11.02.2020. prestaje emitiranje Sport Kluba.

Koji se Arena Sport kanali uključuju?

Korisnicima osnovnog paketa kanala uključeni su Arena Sport 1 i 2, a korisnicima proširenog paketa kanala i stiže svih 6 Arena Sport programa u SD i HD kvaliteti. 

Ako imate osnovni paket, a zainteresirani ste za sve Arena Sport kanale, od 28.1.2020. godine moći će aktivirati i poseban dodatni paket kanala „Sportski“, koji donosi kompletno Arenasport iskustvo (svih 6 kanala). 

Koje su razlike između Arena Sporta i SportKluba?

Kao sportski zaljubljenici već znate glavne razlike između ove dvije grupe kanala i njihove posebnosti. Niže smo pripremili pregled još nekih manje znanih, ali vrijednih sadržaja koje će na Iskon.TV-u od veljače donijeti Arena Sport: 

Ljubitelji hrvatskog nogometa, NBA lige ili Formule 1 vidjet će prednost u Areni. Pratitelji engleske i španjolske nogometne lige znat će cijeniti talijansku Serie A, kao i nogometnu UEFA Europa ligu.

Koji se kanali gase?

Korisnicima osnovnog paketa ugasit će se kanali Sport Klub 1,2 i 3. Korisnicima proširenih i dodatnih sportskih programskih paketa ugasit će se kanali Sport Klub 1-6, kao i kanali Fight Channel i SK Golf.

Koji je razlog ukidanja Sport Klub kanala?

Razlog ukidanja Sport Klub kanala je nova, znatno veća cijena koju nam je postavio ponuđač sadržaja. Nažalost, nismo je bili u mogućnosti prihvatiti - želimo zaštititi cijenu TV paketa među Iskonovim korisnicima.

Dobra vijest je što se ukidanjem SportKluba otvorila mogućnost da na Iskon.TV uvrstimo kanale Arena Sport, koji također nude puno ekskluzivnih sadržaja. Ova grupa kanala se u povijesti emitiranja u Hrvatskoj pokazala kao ravnopravni konkurent SportKlubu; u Iskonu je bila spominjana kao najpoželjnija skupina sportskih kanala. 

Za sve dodatne informacije nazovite nas na besplatni broj telefona 0800 1000 ili se javite na e-mail: info@iskon.hr

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.