December 23, 2016.

Tijekom cijele 2017-te svakog mjeseca nagrađujemo jednog sretnog dobitnika besplatnim paketom usluga koje je sam odabrao. 

U nagradnom izvlačenju sudjeluju svi novi korisnici koji su se prijavili putem online narudžbe!

Još nisi Iskonovac? Postani sada i sudjeluj u nagradnoj igri „Iskonovci te časte uslugom“. 

Kako? Vrlo jednostavno - naruči online:

1. Klikni na Iskon pakete.

2. Provjeri dostupnost za svoju lokaciju.

3. Izaberi paket za sebe.

4. Popuni osobne podatke i potvrdi narudžbu.

Iskon online narudžba omogućit će ti jednostavan izbor paketa, brzine interneta u paketu, akcije u kojoj želiš sudjelovati uz ugovor na 24 mjeseca, kao i dodatne opcije koje te zanimaju. Klikni što ti se sviđa, provjeri svoj izbor na jednom mjestu, popuni svoje podatke i potvrdi narudžbu.

Po završetku narudžbe ugovorna se dokumentacija šalje na tvoju e-mail i kućnu adresu, i time automatski sudjeluješ u nagradnom izvlačenju „Iskon časti uslugom“.

Što možeš dobiti sudjelovanjem u nagradnoj igri „Iskon časti uslugom“?

Jednom mjesečno slučajnim odabirom izvlačimo jednog sretnog dobitnika. Sretnim dobitnicima Iskon omogućava plaćenu uslugu koju su ugovorili. Ako si sretan dobitnik, nakon isporuke i instalacije usluge zaprimit ćeš obavijest kojim ti čestitamo i obavještavamo te da sve što si ugovorio ne plaćaš ti, nego te Iskon časti. Tako ne samo što imaš odličnu uslugu baš po svojoj mjeri, nego si njome i počašćen.

Za sve detalje i dosadašnje dobitnike klikni i pogledaj Pravila nagradne igre

Slanje podataka putem kontakt formi „Brza prijava“ ili "Zainteresiran si...?" ne smatraju se online narudžbom i time se ne sudjeluje u nagradnom izvlačenju.

Želimo ti puno sreće tijekom cijele 2017. godine. Prava godina za postati Iskonovac.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.