December 23, 2016.

Tijekom cijele 2017-te svakog mjeseca nagrađujemo jednog sretnog dobitnika besplatnim paketom usluga koje je sam odabrao. 

U nagradnom izvlačenju sudjeluju svi novi korisnici koji su se prijavili putem online narudžbe!

Još nisi Iskonovac? Postani sada i sudjeluj u nagradnoj igri „Iskonovci te časte uslugom“. 

Kako? Vrlo jednostavno - naruči online:

1. Klikni na Iskon pakete.

2. Provjeri dostupnost za svoju lokaciju.

3. Izaberi paket za sebe.

4. Popuni osobne podatke i potvrdi narudžbu.

Iskon online narudžba omogućit će ti jednostavan izbor paketa, brzine interneta u paketu, akcije u kojoj želiš sudjelovati uz ugovor na 24 mjeseca, kao i dodatne opcije koje te zanimaju. Klikni što ti se sviđa, provjeri svoj izbor na jednom mjestu, popuni svoje podatke i potvrdi narudžbu.

Po završetku narudžbe ugovorna se dokumentacija šalje na tvoju e-mail i kućnu adresu, i time automatski sudjeluješ u nagradnom izvlačenju „Iskon časti uslugom“.

Što možeš dobiti sudjelovanjem u nagradnoj igri „Iskon časti uslugom“?

Jednom mjesečno slučajnim odabirom izvlačimo jednog sretnog dobitnika. Sretnim dobitnicima Iskon omogućava plaćenu uslugu koju su ugovorili. Ako si sretan dobitnik, nakon isporuke i instalacije usluge zaprimit ćeš obavijest kojim ti čestitamo i obavještavamo te da sve što si ugovorio ne plaćaš ti, nego te Iskon časti. Tako ne samo što imaš odličnu uslugu baš po svojoj mjeri, nego si njome i počašćen.

Za sve detalje i dosadašnje dobitnike klikni i pogledaj Pravila nagradne igre

Slanje podataka putem kontakt formi „Brza prijava“ ili "Zainteresiran si...?" ne smatraju se online narudžbom i time se ne sudjeluje u nagradnom izvlačenju.

Želimo ti puno sreće tijekom cijele 2017. godine. Prava godina za postati Iskonovac.