March 21, 2013.

Iskon je predstavio aplikaciju Moj.Iskon, koja korisnicima omogućuje upravljanje uslugom i prijavu poteškoća putem mobilnog uređaja. Iskonovci pomoću aplikacije mogu jednostavno provjeriti trenutnu potrošnju, pregledati pristigle plaćene i neplaćene račune s rokom dospijeća, upravljati Iskon.TV prijemnikom i modemom (reboot) te wi-fi-jem (uključivanje ili isključivanje wi-fi-ja), aktivirati e-račun, urediti osobne podatke ili promijeniti lozinku.

U slučaju potrebe, korisna postaje i opcija prijave poteškoća u radu usluge putem aplikacije, bez telefonskog pozivanja korisničke podrške. Unutar izbornika 'Prijavljeni kvarovi' moguće je nastaviti pratiti  status rješavanja prijavljenih kvarova za Iskon.TV, Internet, telefon ili e-mail uslugu. 

„Izrada aplikacije je novi korak prema ostvarenju cilja što učinkovitije komunikacije s Iskonovom korisničkom podrškom. Sve veći broj korisnika preferira kontakt novijim kanalima, koji su u današnjem okruženju postali prirodni i iznimno jednostavni za uporabu. Nakon što smo pravovremenu podršku osigurali na servisima poput chata i društvenih mreža, aplikacija koja nudi upravljanje uslugom bila je sljedeći korak u ostvarenju tog cilja. Korisnici koji su u testnoj fazi koristili aplikaciju ocijenili su ju kao praktičnu, jednostavnu, korisnu i učinkovitu.“, naglašavaju u Iskonu. 

Iskon je jedini operator u Hrvatskoj koji u ovom trenutku nudi kontaktiranje korisničke podrške putem smartphone aplikacije, kojoj će nove funkcionalnosti biti dodavane sukladno daljnjim korisničkim potrebama. Besplatna Moj.Iskon aplikacija dostupna je za preuzimanje vlasnicima mobilnih uređaja s Android ili iOS operativnim sustavom. Mogu je koristiti privatni korisnici Iskonovih usluga pomoću korisničkog imena i lozinke, koji se koriste i za desktop verziju Moj.Iskon portala.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.