March 24, 2017.

Odličan poklon iz Iskona - mjesec dana besplatnog pristupa HBO GO servisu! Putem HBO GO-a možete gledati (stream-ati) više od 4000 odličnih filmova i serija na Smart TV-u i bilo kojem pametnom uređaju.

Što vam omogućuje HBO GO servis?

Bez obzira na to što nemate Iskon.TV uslugu, HBO GO servis možete koristiti na svojem Smart TV-u, pametnom telefonu (iOS i Android), tabletu ili računalu. Intuitivna aplikacija nudi vam najbolje filmske sadržaje i serije s hrvatskim titlovima i u HD rezoluciji. Za detalje svih dodatnih mogućnosti HBO GO servisa pogledajte službenu recenziju časopisa BUG.

Kako mogu pristupiti besplatnom HBO GO servisu?

Tijekom sutrašnjeg dana ćete na ovaj isti e-mail primiti sve upute i svoj aktivacijski kod, koji će vrijediti mjesec dana i potom će se automatski deaktivirati.

Što sve mogu gledati putem HBO GO servisa?

Od ukupno 4000 filmova i serija izdvajaju se sve epizode svih sezona popularnih serija Igra Prijestolja, Tabu, Mladi Papa te odlična nova serija Male laži s Nicole Kidman i Reese Witherspoon u glavnim ulogama. Tu su i kultne serije poput Obitelji Soprano, Seks i grad, Momci s Madisona, True Blood. Uz odlične blockbustere (Kapetan Amerika, Marsovac, Steve Jobs…), mogli bi vam se svidjeti i HBO dokumentarci, dok će roditelje razveseliti Disney rubrika s predivnim animiranim filmovima s hrvatskom sinkronizacijom. Potraga za Nemom, Knjiga o džungli, Snježno kraljevstvo su samo neki od njih.

Što ako mi se HBO GO jako svidi?

Po isteku mjesec dana s kojima vas častimo u Iskonu, možete nastaviti koristiti HBO GO po odličnoj cijeni od 39 kuna mjesečno. Aktivaciju usluge ćete moći zatražiti putem besplatnog info telefona Iskona 0800-1000. Tu smo vam dostupni i za sva dodatna pitanja te eventualna pojašnjenja.

Uživajte u filmskim i serijskim maratonima, zaslužili ste ;)

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.