January 28, 2020.

Vrata našeg novog shopa u Zagrebu u Ulici Florijana Andrašeca 20 otvorena su za sve naše Iskonovce. Posjetite nas, uz pridržavanje epidemioloških mjera za zaštitu vaše i naše sigurnosti svakim radnim danom od 8 do 20 h. Vidimo se!

Iskon prijemni ured, Iskon shop

U novom prijemnom uredu korisnici će se moći raspitati o usluzi, potpisati ugovor ili napraviti reklamaciju. Izloženi su najprodavaniji uređaji iz Iskon.Webshopa, koji se na licu mjesta mogu isprobati, a u kutak s bestsellerima uskoro ćemo dodati i naše ostale usluge.

Dobro nam došli ponovno, naši Iskonovci!

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.